Catedral Başarılı Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 104 Beğeniler 85 15 Ocak 2025 #1 Bugüne kadar sorunsuz oynuyordum taki 1 saat öncesine kadar. Oyuna giriş yapıyorum 5-10 dakika sonra ekteki hatayı alıyorum ve oyun kapanıyor. Bilgisi olan var mı acaba?
Bugüne kadar sorunsuz oynuyordum taki 1 saat öncesine kadar. Oyuna giriş yapıyorum 5-10 dakika sonra ekteki hatayı alıyorum ve oyun kapanıyor. Bilgisi olan var mı acaba?
Çözüm Gece 16 Ocak 2025 BIOS'ta Secure Boot kısmında Restore Factory Keys seçeneği olmalı. Denemekten zarar gelmez.
Learnof 54 Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.537 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 2.022 16 Ocak 2025 #11 Sistem yapılandırmasının hizmetler kısmında "vgc" aktif mi? Ben bir ara kapatmıştım o yüzden bu hatayı alıyordum. Kontrol eder misiniz? Artı 0 Eksi
Sistem yapılandırmasının hizmetler kısmında "vgc" aktif mi? Ben bir ara kapatmıştım o yüzden bu hatayı alıyordum. Kontrol eder misiniz?
Gece 50 Üstün Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 1.170 Çözümler 19 Beğeniler 945 16 Ocak 2025 #12 BIOS'ta Secure Boot kısmında Restore Factory Keys seçeneği olmalı. Denemekten zarar gelmez. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Catedral Başarılı Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 104 Beğeniler 85 16 Ocak 2025 #13 Gece dedi: BIOS'ta Secure Boot kısmında restore factory keys seçeneği olmalı. Denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir yer bulamadım tam ekran atma şansınız var mı? Artı 0 Eksi
Gece dedi: BIOS'ta Secure Boot kısmında restore factory keys seçeneği olmalı. Denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir yer bulamadım tam ekran atma şansınız var mı?
Learnof 54 Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.537 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 2.022 16 Ocak 2025 #14 Catedral dedi: Hocam öyle bir yer bulamadım tam ekran atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Anakart modeliniz ne? Artı 0 Eksi
Catedral dedi: Hocam öyle bir yer bulamadım tam ekran atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Anakart modeliniz ne?
KS KS Catedral Başarılı Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 104 Beğeniler 85 16 Ocak 2025 #15 Learnof dedi: Anakart modeliniz ne? Genişletmek için tıkla... Ek olarak hocam vgc başlattığımda sürekli olarak hatayı aldığımda duruyor. Anakart modelim ASUS Prime A620M-K Artı 0 Eksi
Learnof dedi: Anakart modeliniz ne? Genişletmek için tıkla... Ek olarak hocam vgc başlattığımda sürekli olarak hatayı aldığımda duruyor. Anakart modelim ASUS Prime A620M-K
Metalis Uzman Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 63 Çözümler 3 Beğeniler 37 16 Ocak 2025 #16 Catedral dedi: Ek olarak hocam vgc başlattığımda sürekli olarak hatayı aldığımda duruyor. Anakart modelim ASUS Prime A620M-K Genişletmek için tıkla... BIOS SÜRÜMÜNÜZ Sürüm 2613. Bu sürümden sonra 6 tane güncelleme almış ANAKART. BIOS güncelleyerek bu hatayı giderdiğini söyleyenler var. Artı 0 Eksi
Catedral dedi: Ek olarak hocam vgc başlattığımda sürekli olarak hatayı aldığımda duruyor. Anakart modelim ASUS Prime A620M-K Genişletmek için tıkla... BIOS SÜRÜMÜNÜZ Sürüm 2613. Bu sürümden sonra 6 tane güncelleme almış ANAKART. BIOS güncelleyerek bu hatayı giderdiğini söyleyenler var.
Learnof 54 Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.537 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 2.022 16 Ocak 2025 #17 Catedral dedi: Ek olarak hocam vgc başlattığımda sürekli olarak hatayı aldığımda duruyor. Anakart modelim ASUS Prime A620M-K Genişletmek için tıkla... vgc sürekli aktif olması lazım ya. HiBit ya da Revo gibi programlar kullanıyor musunuz? Bu arada şu konudan yola çıkarak aradığınızı bulabilirsiniz. 2 Çözüldü Konu 'ASUS Prime A620M-K anakartta Secure Boot açılmıyor' 9 Mart 2024 Valorant Van 9003 hatası veriyordu araştırdım, Secure Boot açın diyorlardı. BIOS'a girdim, Advanced seçeneğine tıkladım, Boot kısmından Secure Boot kısmına geldim fakat enabled-disabled seçeneği yok. Bilgisayarı yeni aldığımdan BIOS güncel mi bilemiyorum ondan mıdır sizce nasıl açacağım bu ayarı? Artı 0 Eksi
Catedral dedi: Ek olarak hocam vgc başlattığımda sürekli olarak hatayı aldığımda duruyor. Anakart modelim ASUS Prime A620M-K Genişletmek için tıkla... vgc sürekli aktif olması lazım ya. HiBit ya da Revo gibi programlar kullanıyor musunuz? Bu arada şu konudan yola çıkarak aradığınızı bulabilirsiniz. 2 Çözüldü Konu 'ASUS Prime A620M-K anakartta Secure Boot açılmıyor' 9 Mart 2024 Valorant Van 9003 hatası veriyordu araştırdım, Secure Boot açın diyorlardı. BIOS'a girdim, Advanced seçeneğine tıkladım, Boot kısmından Secure Boot kısmına geldim fakat enabled-disabled seçeneği yok. Bilgisayarı yeni aldığımdan BIOS güncel mi bilemiyorum ondan mıdır sizce nasıl açacağım bu ayarı?
KS KS Catedral Başarılı Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 104 Beğeniler 85 16 Ocak 2025 #18 Learnof dedi: vgc sürekli aktif olması lazım ya. HiBit ya da Revo gibi programlar kullanıyor musunuz? Bu arada şu konudan yola çıkarak aradığınızı bulabilirsiniz. 2 Çözüldü Konu 'ASUS Prime A620M-K anakartta Secure Boot açılmıyor' 9 Mart 2024 Valorant Van 9003 hatası veriyordu araştırdım, Secure Boot açın diyorlardı. BIOS'a girdim, Advanced seçeneğine tıkladım, Boot kısmından Secure Boot kısmına geldim fakat enabled-disabled seçeneği yok. Bilgisayarı yeni aldığımdan BIOS güncel mi bilemiyorum ondan mıdır sizce nasıl açacağım bu ayarı? Genişletmek için tıkla... Hayır kullanmıyorum. Artı 0 Eksi
Learnof dedi: vgc sürekli aktif olması lazım ya. HiBit ya da Revo gibi programlar kullanıyor musunuz? Bu arada şu konudan yola çıkarak aradığınızı bulabilirsiniz. 2 Çözüldü Konu 'ASUS Prime A620M-K anakartta Secure Boot açılmıyor' 9 Mart 2024 Valorant Van 9003 hatası veriyordu araştırdım, Secure Boot açın diyorlardı. BIOS'a girdim, Advanced seçeneğine tıkladım, Boot kısmından Secure Boot kısmına geldim fakat enabled-disabled seçeneği yok. Bilgisayarı yeni aldığımdan BIOS güncel mi bilemiyorum ondan mıdır sizce nasıl açacağım bu ayarı? Genişletmek için tıkla... Hayır kullanmıyorum.
Learnof 54 Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.537 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 2.022 16 Ocak 2025 #19 Artı 0 Eksi
KS KS Catedral Başarılı Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 104 Beğeniler 85 16 Ocak 2025 #20 Learnof dedi: Genişletmek için tıkla... Elle keyleri silip tek tek append yaptım deniyorum. Artı 0 Eksi