Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
BIOS'ta Secure Boot kısmında Restore Factory Keys seçeneği olmalı. Denemekten zarar gelmez.
Catedral
Başarılı
BIOS'ta Secure Boot kısmında restore factory keys seçeneği olmalı. Denemekten zarar gelmez.
Hocam öyle bir yer bulamadım tam ekran atma şansınız var mı?
Learnof 54
Üstün
- Makaleler
- 2
Anakart modeliniz ne?Hocam öyle bir yer bulamadım tam ekran atma şansınız var mı?
Catedral
Başarılı
Ek olarak hocam vgc başlattığımda sürekli olarak hatayı aldığımda duruyor. Anakart modelim ASUS Prime A620M-K
Metalis
Uzman
BIOS SÜRÜMÜNÜZ Sürüm 2613. Bu sürümden sonra 6 tane güncelleme almış ANAKART. BIOS güncelleyerek bu hatayı giderdiğini söyleyenler var.Ek olarak hocam vgc başlattığımda sürekli olarak hatayı aldığımda duruyor. Anakart modelim ASUS Prime A620M-K
Learnof 54
Üstün
- Makaleler
- 2
vgc sürekli aktif olması lazım ya. HiBit ya da Revo gibi programlar kullanıyor musunuz?Ek olarak hocam vgc başlattığımda sürekli olarak hatayı aldığımda duruyor. Anakart modelim ASUS Prime A620M-K
Bu arada şu konudan yola çıkarak aradığınızı bulabilirsiniz.
Valorant Van 9003 hatası veriyordu araştırdım, Secure Boot açın diyorlardı. BIOS'a girdim, Advanced seçeneğine tıkladım, Boot kısmından Secure Boot kısmına geldim fakat enabled-disabled seçeneği yok. Bilgisayarı yeni aldığımdan BIOS güncel mi bilemiyorum ondan mıdır sizce nasıl açacağım bu ayarı?
Catedral
Başarılı
Hayır kullanmıyorum.vgc sürekli aktif olması lazım ya. HiBit ya da Revo gibi programlar kullanıyor musunuz?
Bu arada şu konudan yola çıkarak aradığınızı bulabilirsiniz.
Valorant Van 9003 hatası veriyordu araştırdım, Secure Boot açın diyorlardı. BIOS'a girdim, Advanced seçeneğine tıkladım, Boot kısmından Secure Boot kısmına geldim fakat enabled-disabled seçeneği yok. Bilgisayarı yeni aldığımdan BIOS güncel mi bilemiyorum ondan mıdır sizce nasıl açacağım bu ayarı?
Catedral
Başarılı
Elle keyleri silip tek tek append yaptım deniyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
MODEL uzun bir süreden sonra yeni bir şarkı yayımladı!
- Andrea Kimi Antonelli
-