Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
BIOS'ta Secure Boot kısmında Restore Factory Keys seçeneği olmalı. Denemekten zarar gelmez.
BIOS sıfırlanmış olabilir. Sistem bilgisi altında güvenli ön yükleme açık gözüküyor mu?
Catedral
Başarılı
BIOS sıfırlanmış olabilir. Sistem bilgisi altında güvenli ön yükleme açık gözüküyor mu?
Evet hocam açık:
Son düzenleyen: Moderatör:
SpeedBeast34 4
Üstün
Belki de BIOS kendini sıfırlamıştır. Secure Boot ayarını aç, Windows 11 kullanıyor isen TPM 2.0 aç hatayı vermez.
Secure Boot zaten açıksa bilgisayarı yeniden başlatman gerekebilir demiş. Yeniden başlattı mı bilgisayarı?
Catedral
Başarılı
Secure Boot zaten açıksa bilgisayarı yeniden başlatman gerekebilir demiş. Yeniden başlattı mı bilgisayarı?
Evet hocam hem de kaç kere oyuna giriş yapıyorum dediğim gibi lakin 5-10 dakika sonra bu hatayı alıyorum. Windows Update yaptıktan sonra bu hataları aldım ve onlar sorun yapıyordur diye güncellemeleri kaldırdım lakin sorunum hala aynı şekilde.
Belki de BIOS kendini sıfırlamıştır. Secure Boot ayarını aç, Windows 11 kullanıyor isen TPM 2.0 aç hatayı vermez.
Ayarlara tek tek bakıyorum lakin herhangi bir değişiklik yok.
Shawinnz
Uzman
BIOS ekranında, Secure Boot bölümünde F9 tuşu veya varsayılan değerlere sıfırlama gibi bir seçenek olması gerekiyor. Bunu bir deneyebilir misin?
Catedral
Başarılı
BIOS ekranında, Secure Boot bölümünde F9 tuşu veya varsayılan değerlere sıfırlama gibi bir seçenek olması gerekiyor. Bunu bir deneyebilir misin?
Muhtemelen son çare olarak temiz kurulum ve BIOS sıfırlayıp deneyeceğim sağ olun.
Metalis
Uzman
Başka hesap ile giriş yapmayı dener misin? Hesap ya da MAC kısıtlaması almış olabilirsin. (Riot'a konu hakkında ticket göndermen gerekebilir kısıtlamayı kaldırmaları için.)
Ayrıcı bu videodaki ilk yöntem ile çözdüğünü söyleyen bir Reddit kullanıcısı var:
Ayrıcı bu videodaki ilk yöntem ile çözdüğünü söyleyen bir Reddit kullanıcısı var:
Catedral
Başarılı
Başka hesap ile giriş yapmayı dener misin? Hesap ya da MAC kısıtlaması almış olabilirsin. (Riot'a konu hakkında ticket göndermen gerekebilir kısıtlamayı kaldırmaları için.)
Başka hesaplada aynı sorunu yaşıyorum.
Yeni konular
-
10.000 TL'ye SFP önerisi ve Türk Telekom paket hız limitini öğrenme
- ahmetboz343
-
-
-
-
-
-
-