Valorant skin tavsiyesi

Köroğlu

Uzman
Yer
Bolu
Şu anda elimde neptün bulldog ve ufkun sınırı ares var gelirse mutlaka al dediğiniz başka skinler var mı?

Hangi silaha istiyorsanız ona göre önerebilirim. Mesela vandal için felaketin kalbi, gaia, kaos veya aemondır vandal olabilir. Operator için yağmacı. Şerif için anomali veya kuronami. Phantom için özel harekat olabilir.

Ben duruma göre spectre, judge, bulldog, Phantom, ares ve Odin oynuyorum. Asla oynamayacağım silahlara skin almanın bir mantığı yok.

Evet o yüzden hangi silahlara istediğinizi sordum.

"Ben duruma göre spectre, judge, bulldog, Phantom, ares ve Odin oynuyorum." yani bunlar için skin istiyorum bulldog ve ares skinim zaten var kalanlar için öneride bulunabilirsiniz.

Spectre asil güzel bence. Bulldog oni iyi. Judge, ares ve odin pek oynamıyorum öneri veremem o silahlara.

Spectre asil güzel bence. Bulldog oni iyi. Judge, ares ve Odin pek oynamıyorum öneri veremem o silahlara.

Ben bir silaha bir tane skin alırım yani bulldog neptünü halihazırda sevdiğim için bulldog skini bir daha almam. Asil spectre sanırım şu üstünde kurt olandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…