Hangi silaha istiyorsanız ona göre önerebilirim. Mesela vandal için felaketin kalbi, gaia, kaos veya aemondır vandal olabilir. Operator için yağmacı. Şerif için anomali veya kuronami. Phantom için özel harekat olabilir.

Hangi silaha istiyorsanız ona göre önerebilirim. Mesela vandal için felaketin kalbi, gaia, kaos veya aemondır vandal olabilir. Operator için yağmacı. Şerif için anomali veya kuronami. Phantom için özel harekat olabilir.

Ben duruma göre spectre, judge, bulldog, Phantom, ares ve Odin oynuyorum. Asla oynamayacağım silahlara skin almanın bir mantığı yok.

Spectre asil güzel bence. Bulldog oni iyi. Judge, ares ve odin pek oynamıyorum öneri veremem o silahlara.

Spectre asil güzel bence. Bulldog oni iyi. Judge, ares ve Odin pek oynamıyorum öneri veremem o silahlara.

Ben bir silaha bir tane skin alırım yani bulldog neptünü halihazırda sevdiğim için bulldog skini bir daha almam. Asil spectre sanırım şu üstünde kurt olandı.

Ben bir silaha bir tane skin alırım yani bulldog neptünü halihazırda sevdiğim için bulldog skini bir daha almam. Asil spectre sanırım şu üstünde kurt olandı.
Asil spectre bu.
1770753373574.webp