Detaylar
Kim cevapladı?Syntax
Üstün
Hangi silaha istiyorsanız ona göre önerebilirim. Mesela vandal için felaketin kalbi, gaia, kaos veya aemondır vandal olabilir. Operator için yağmacı. Şerif için anomali veya kuronami. Phantom için özel harekat olabilir.
Hangi silaha istiyorsanız ona göre önerebilirim. Mesela vandal için felaketin kalbi, gaia, kaos veya aemondır vandal olabilir. Operator için yağmacı. Şerif için anomali veya kuronami. Phantom için özel harekat olabilir.
Ben duruma göre spectre, judge, bulldog, Phantom, ares ve Odin oynuyorum. Asla oynamayacağım silahlara skin almanın bir mantığı yok.
Syntax
Üstün
Asla oynamayacağım silahlara skin almanın bir mantığı yok.
Evet o yüzden hangi silahlara istediğinizi sordum.
Evet o yüzden hangi silahlara istediğinizi sordum.
"Ben duruma göre spectre, judge, bulldog, Phantom, ares ve Odin oynuyorum." yani bunlar için skin istiyorum bulldog ve ares skinim zaten var kalanlar için öneride bulunabilirsiniz.
Spectre asil güzel bence. Bulldog oni iyi. Judge, ares ve Odin pek oynamıyorum öneri veremem o silahlara.
Ben bir silaha bir tane skin alırım yani bulldog neptünü halihazırda sevdiğim için bulldog skini bir daha almam. Asil spectre sanırım şu üstünde kurt olandı.
Syntax
Üstün
Tamam işte bu tepesinde kurt olan. Güzel skin bu arada.