Güvenilir Platform Modülü'ne (TPM) yönelik aygıt sürücüsü, TPM donanımında, TPM hizmetlerinin (veri şifreleme gibi) kullanılmasını engelleyen kurtarılamaz bir hatayla karşılaştı. Daha fazla yardım için bilgisayar üreticisine başvurun.
Bu hatayı alıyorum, daha yeni format attım.
Güvenilir Platform Modülü'ne (TPM) yönelik aygıt sürücüsü, TPM donanımında, TPM hizmetlerinin (veri şifreleme gibi) kullanılmasını engelleyen kurtarılamaz bir hatayla karşılaştı. Daha fazla yardım için bilgisayar üreticisine başvurun.
Bu hatayı alıyorum, daha yeni format attım.
BIOS uzerinden Boot kisminda Secure Boot olmasi lazim. Onu Other OS degil de UEFI yapmaniz lazim. Ekstra Advanced - CPU Configuration kisminda fTPM olmasi lazim. Kontrol eder misin?
BIOS uzerinden Boot kisminda Secure Boot olmasi lazim. Onu Other OS degil de UEFI yapmaniz lazim. Ekstra Advanced - CPU Configuration kisminda fTPM olmasi lazim. Kontrol eder misin?
Daha önce TPM ile sorun yaşadığım bir konu açmıştım, detaylar aşağıda. Sorun hala devam etmekte:
Valorant ile iletişime geçtiğimde böyle bir şey istediler fakat key managementta güncelleme gibi bir seçenek yok. Ayrıca secure boot ayarını custom'a alınca key management'a erişiliyor. Bende standart moddaydı ne yapmam lazım?
Ilettigim konudaki arkadas bu sekilde cozmus. Deneyebilirsiniz, TPM hatasina asina degilim pek.