Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Ocak 2025
- Makaleler
- 62
%30'a yakın FPS düşüşü oldu. Laptopta yüksek ayarlarda 100 FPS falan oynarken UE5 sonrası 65-75 oldu. Orta ayarlarda rahatım şu an.
- Makaleler
- 6
Hiç beğenmedim. Ranked oynarken sorun yok ama DM oynarken rakibi görünce drop giriyor. Gerek yoktu böyle bir şeye. FPS artışı yalan.
Uyuyan Sincap
Üstün
Ben biliyordum zaten. Hem yeni motora geçeceksiniz, hem 21GB güncelleme(bazı kaynaklarda 45 diyordu bende 21 yaptı) vereceksiniz. Hem de FPS artacak(!). Yemezler. Ha yeni nesil sistemlerde kararlılık güncellemesiyle FPS artabilir ama benim gibi i5 2. nesil kullananlar ve diğer eski nesil kullanan kullanıcılarda FPS ciddi düştü.
- Makaleler
- 6
Ben biliyordum zaten. Hem yeni motora geçeceksiniz, hem 21GB güncelleme(bazı kaynaklarda 45 diyordu bende 21 yaptı) vereceksiniz. Hem de FPS artacak(!). Yemezler. Ha yeni nesil sistemlerde kararlılık güncellemesiyle FPS artabilir ama benim gibi i5 2. nesil kullananlar ve diğer eski nesil kullanan kullanıcılarda FPS ciddi düştü.
Eski sistemler için hiç iyi değil ama günümüzde giriş-orta arası diyebileceğimiz, Valorant'ta 300 400 fpsleri gören sistemlerde bile droplar ve FPS azalması oldu. Bu FPS artışı anca dediğiniz gibi RTX 4080-5090 gibi üst düzey sistemlerde olur.
UE5, i5 2xxx gibi yetersiz ve güçsüz işlemcili sistemlere oyun portlansın diye kullanılmaz.Ben biliyordum zaten. Hem yeni motora geçeceksiniz, hem 21GB güncelleme(bazı kaynaklarda 45 diyordu bende 21 yaptı) vereceksiniz. Hem de FPS artacak(!). Yemezler. Ha yeni nesil sistemlerde kararlılık güncellemesiyle FPS artabilir ama benim gibi i5 2. nesil kullananlar ve diğer eski nesil kullanan kullanıcılarda FPS ciddi düştü.
İsyan etmek yerine paranız varsa sisteminizi yenileyin hocam.
Uyuyan Sincap
Üstün
Haklısın dostum.UE5, i5 2xxx gibi yetersiz ve güçsüz işlemcili sistemlere oyun portlansın diye kullanılmaz.
İsyan etmek yerine paranız varsa sisteminizi yenileyin hocam.