• Anakart: ASRock B450M-HDV r4.0
  • Ekran Kartı: ASUS Radeon RX 580
  • Valorant oynamak istediğimde UEFI hatası alıyorum. Biraz araştırdığımda Secure Boot'u aktif etmem gerektiğini gördüm. Fakat Secure Boot'u aktif etmek için CSM'yi kapatıp bilgisayarıma rest atınca bilgisayarım BIOS ekranı gelmeden direk Windows açılış ekranına geçiyor ve BIOS'a giremediğimden Secure Boot'u aktif edemiyorum. İlginiz için teşekkürler hocam

Hocam soruyu da cevaplayabilir misiniz? Son soru biraz kritik.

Hocam HDMI kullanıyorum eski bir monitör bulup VGA da denedim sorun hala aynı

Anladım BIOS sıfırlamayı denediniz mi? Veya GPU değiştirip öyle denemeyi?

Hocam Elimde
Hocam soruyu da cevaplayabilir misiniz? Son soru biraz kritik.

Anladım BIOS sıfırlamayı denediniz mi? Veya GPU değiştirip öyle denemeyi?
başka GPU olmadığı için deneyemedim. Bios sıfırladım sorun devam etmekte. Zannedersem GPU değiştirsem sorun çözülecek fakat maddi durumum şu an için elverişsiz.
Yardımlarınız için ve vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler Hocam

Hocam size en başta bir tane kod verdim msinfo32 vs diye onu deneyin lütfen.
Üstadım Hürmetlerimi sunarım. Dünden beri yardımcı olmaya çalışıyorsunuz teşekkür ederim. Galiba dün cevap vermemişim. Evet Hocam dediğiniz ekrana giriş yaptığımda BIOS Modunun karşısında UEFI yazıyor.

Öncelikle rica ederim hocam insanlık hali görememiş olabilirsiniz. Ekran kartınızın üzerinde BIOS modunu değiştiren bir switch var diye hatırlıyorum onu değiştirir misiniz? Bir de görüntüyü dahili grafik kartı varsa işlemcinizde ondan almayı dener misiniz?

Öncelikle rica ederim hocam insanlık hali görememiş olabilirsiniz. Ekran kartınızın üzerinde BIOS modunu değiştiren bir Switch var diye hatırlıyorum onu değiştirir misiniz? Bir de görüntüyü dahili grafik kartı varsa işlemcinizde ondan almayı dener misiniz?

Üstadım başka bir konuda bir arkadaş da aynısını söyledi bugün işten gelir gelmez ekran kartını çıkarıp baktım ama anahtar benzeri bir şey göremedim.

Üstadım başka bir konuda bir arkadaş da aynısını söyledi bugün işten gelir gelmez ekran kartını çıkarıp baktım ama anahtar benzeri bir şey göremedim.

İşlemcinizden görüntü alabilir misiniz? Hile Vanguard'ı da bozmuş olabilir Vanguard'ı kaldırın cihazı yeniden başlatın sonra oyunu başlatın Vanguard'ı indirecektir.

İşlemcinizden görüntü alabilir misiniz? Hile Vanguard'ı da bozmuş olabilir Vanguard'ı kaldırın cihazı yeniden başlatın sonra oyunu başlatın Vanguard'ı indirecektir.
İşlemciden alamıyorum Hocam. Diğer önerinizi deneyeceğim teşekkürler <3 ama Secure Boot açmadan ggene aynı sorun olur diye düşünüyorum. Birde Windows 11'e geçtim ya Hocam.
Yine de deneyeceğim. Teşekkürler Üstadım <3