Bugün başladım ve bayağı sardı. Vanguard yazılımı yüzünden pek rahat edemiyorum, hata mı yaptım?

Hata_yaptın.exe
1.toxit team.
2 random team.
3 karşıyor sumurf.
4 mik basmayan eleman.
5 şarkı açan eleman.
6 ana bacı söven.
7 boş yapan.
8 oyunu bilmeyen.
9 oyunu oynayan.
10 oyunu indiren.
Bunların bileşimi toxit teamet ve hata yaptın.

Son düzenleme:
Tamam, Techolay da bilinen bir şirket. Şimdi Recep abiye kredi kartı bilgilerini, tarayıcı çerezlerini ver.
Hayır Techolay Riot kadar bilinen bir şirket değil, üstelik Vanguard'a vermiyorsunuz ki kredi kartı bilgilerinizi, Riot Games sitesine veriyorsunuz. Bu mantıkla bakarsanız Trendyol da dolandırıcı, Hepsiburada da, Steam de vs. hepsi dolandırıcı kefesinde olur. Üstelik bu adamların bir sözleşmesi var, sözleşmedeki maddeleri hem Riot Games, hem de biz uygulamak zorundayız. Yoksa belirli sonuçlar çıkar, şirket de bunun farkında.

Hata_yaptın.exe
1.toxit team.
2 random team.
3 karşıyor sumurf.
4 mik basmayan eleman.
5 şarkı açan eleman.
6 ana bacı söven.
7 boş yapan.
8 oyunu bilmeyen.
9 oyunu oynayan.
10 oyunu indiren.
11 @Jack İşte
Bunların bileşimi toxit teamet ve hata yaptın.
Kaç oyun oynadınız? Bir de ayıp yaptığınız, haberiniz ola. Bir disslike için yaptığınız ayıplık dışında küçük düşürücü. Göz ardı ettim, kusra bakmayın hocam.

Size bağlı. Valorant mesela bence çok hızlı akan bir oyun. Fortnite'ın inşaat olmayan versiyonu gibi geliyor bana. Sakin fizik seviyorsanız Valorant pek tercih edilecek bir oyun değil.

Pişmanlık yaratır mı bilmem ama bence oynanacak bir oyun değil. Hoş, Counter-Strike de hilelerden dolayı çok farksız değil şu aralar.