Ben de onu diyorum. Rekabetçi olsa biraz daha iyimser yaklaşırım. Ama 5 roundluk bir mod için çok fazla.Haftalar önce bile olsa etkiliyor. Yapacak pek bir şey yok. Tam gazdan ban yemek biraz kötü olmuş.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de onu diyorum. Rekabetçi olsa biraz daha iyimser yaklaşırım. Ama 5 roundluk bir mod için çok fazla.Haftalar önce bile olsa etkiliyor. Yapacak pek bir şey yok. Tam gazdan ban yemek biraz kötü olmuş.
İlk defa AFK kalınca atılan banlar 1-5-10 dakika gibi kısa süreli olur. Siz sık sık AFK bırakmışsınız.
En son 2-3 hafta önce bırakmışımdır hocam.İlk defa AFK kalınca atılan banlar 1-5-10 dakika gibi kısa süreli olur. Siz sık sık AFK bırakmışsınız.
Bu kadar rezalet, kötü ve gelişigüzel bir sistem ki, 1 el AFK kalmam lazımdı. Paketim gelmişti, aşağıya kadar inmem lazımdı. Gittim, indim, geri geldim, bir baktım şu manzarayla karşılaştım.
Eki Görüntüle 179144
Sadece 1 tane el. Bu kadar berbat yani bu sistem. Hatta Valorant'ın çoğu şeyi berbat. CS bile bu oyundan daha iyi yönetiliyor yemin ediyorum.
Desteğe yazıyorum:
AFK kalmışsınız, o yüzden bir şey yapamayacağız diyor. Bu kadar berbatsın işte Riot. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bende silip CS'ye ağırlık veresim var.Hile olmayan adamlara hileden ban atan bir şirketten ne beklersinizkiRiot oyunlarını bıraktım hayat kalitem attı.
Faceit falan var ama kimlik okutmak lazımmış galiba. Hiç o topa giremem.
Face it falan varda kimlik okutmak lazımmış galiba. Hiç o topa giremem.
Benim hesap 6 yıllık. Olur benceEski hesaplarda şart değil sanırım benim hesabım onaysız olmasına rağmen hala oyuna girebiliyorum skin falan kasıyorum görevlerden![]()
Bu kadar rezalet, kötü ve gelişigüzel bir sistem ki, 1 el AFK kalmam lazımdı. Paketim gelmişti, aşağıya kadar inmem lazımdı. Gittim, indim, geri geldim, bir baktım şu manzarayla karşılaştım.
Eki Görüntüle 179144
Sadece 1 tane el. Bu kadar berbat yani bu sistem. Hatta Valorant'ın çoğu şeyi berbat. CS bile bu oyundan daha iyi yönetiliyor yemin ediyorum.
Desteğe yazıyorum:
AFK kalmışsınız, o yüzden bir şey yapamayacağız diyor. Bu kadar berbatsın işte Riot. Siz ne düşünüyorsunuz?