Valorant'ın sonu Wolfteam ya da Zula gibi olur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan creazy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 859
  • Etiketler Etiketler
    valorant zula
Valorant pay to win değil.

Valorant'ın bu kadar kısa sürede tahtını sallanması şaşırtıcı değil. Özellikle LoL ve CS2 gibi köklü oyunlarla karşılaştırıldığında eksiklikleri çok daha belirginleşiyor.

E-spor tarafında LoL'ün yanına bile yaklaşamıyorlar, Çin verileriyle bile zar zor tutunmaya çalışıyorlar, bu da ne kadar geride olduklarını gösteriyor. İçerik üreticilerin sıkıcı demesi ve oyunun saf Aim'den uzaklaşıp karakter yeteneklerine odaklanması da büyük bir sorun. Oyuncuların sevmeyeceği haritalar çıkarmaları ve sınırlı skin kalitesi de tuzu biberi oluyor.

CS:GO'nun boşluğundan iyi faydalandılar ama bu ivmeyi sürdüremediler. Gidişat pek iç açıcı değil gibi görünüyor.

Valve CS2'nin tonla sorununu tek tek oturup çözerse Valorant'ın popülerliği büyük oranda düşer. Birçok oyuncu, ben dahil CS2'nin saçma sorunlarından dolayı Valorant oynuyor. Ama asla bir Zula, Wolfteam seviyesine düşmez.

En ufak etkisi yok mu pUHAHAHAHAHA. Skinlerin animasyonlarının oyun için hassasiyete etkisi olduğunu fark etmek oldukça basit.
+10 hasar olmayabilir ama oyun içindeki hassasiyet etkisi çok net.

Hocam o kişiden kişiye değişen bir şey, örneğin yüzbaşı RGX Phantom'un mermileri gidiyor diyor ancak ben hiç öyle hissetmiyorum, yani kişiye özel bir şey bu.

Hocam o kişiden kişiye değişen bir şey, örneğin yüzbaşı RGX Phantom'un mermileri gidiyor diyor ancak ben hiç öyle hissetmiyorum, yani kişiye özel bir şey bu.

Ben de skin yok mermi dağa taşa gidiyor skin olsa yok ederim ortalığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…