ozifisek

Uzman
Yer
Bursa
Zamanında 50 tane ticket attığım Valorant sürekli pingplotter yaptırıyordu ve altyapımın sıkıntılı olduğunu söylüyolardı. Daha 2 3 gün önce yani cumartesi günü GigaFiber'e geçtim şu an 940'a 940 hız alıyorum ama hala oyunlarda görüntüde mouse çevirirken ağırlık ve donukluk, üstüne üstlük sürekli bir gecikme var. Ondan ayrı olarak da aşağıda attığım videodaki sorunu yaşıyorum hiçbir şey anlamadım her şey 240ML Cooler Master aldıgımdan beri böyle.

Sistemim de budur:

1770752997558.webp

@michaelscofield bunda bir bilgin var mıdır reis

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM değiştirme şansım hiç yok ama başka arkadaşımın RAM'ini deneme şansım var tabii izin verir mi bilmiyorum ama xd

RAM değiştirme şansım hiç yok ama başka arkadaşımın RAM'ini deneme şansım var tabii izin verir mi bilmiyorum ama xd

Ucuza da RAM nereden bulabilirim onu da bilmiyorum. Hiç olmadı onun için de bir konu açacağım.

https://www.gaming.gen.tr/urun/4717...8gb-5200mhz-cl36-ddr5-ram-kf552c36bbek2-16tr/ Mesela alabilirsem anca bu fiyat bandında alabilirim ama bunun da pek etki edeceğini sanmıyorum ya.

@ggbye hocam buradan olabilirsiniz. Sistemi 2 sene önce dizdim ve sadece ek olarak Cooler Master ML240 soğutucu takıldı. İlk aldığımda her şey on numara geçecek diye düşünürken bir anda oyunun görüntü kalitesinde düşüklük ve stutter olarak adlanıyormuş ama bildiğiniz on numara gecikme yaşatıyor. Nedense Oyunu onar yaptığımda oyun 1 2 oyun için çok azıcık oynanabilir hale geliyor.

RAM değiştirme şansım hiç yok ama başka arkadaşımın RAM'ini deneme şansım var tabii izin verir mi bilmiyorum ama xd.

Ucuza da RAM nereden bulabilirim onu da bilmiyorum hiç olmadı onun içinde bir konu açacağım.

https://www.gaming.gen.tr/urun/4717...8gb-5200mhz-cl36-ddr5-ram-kf552c36bbek2-16tr/ mesela alabilirsem anca bu fiyat bandında alabilirim ama bunun da pek etki etceğini sanmıyorum ya.

@ggbye hocam buradan olabilirsiniz. Sistemi 2 sene önce dizdim ve sadece ek olarak Cooler Master ML240 soğutucu takıldı. İlk aldığımda her şey on numara geçecek diye düşünürken bir anda oyunun görüntü kalitesinde düşüklük ve stutter olarak adlanıyormuş ama bildiğiniz on numara gecikme yaşatıyor. Nedense oyunu onar yaptığımda oyun 1 2 oyun için çok azıcık oynanabilri hale geliyor.

Cevap zaten verilmiş, tek slot RAM bende önermiyorum.

Tek slot RAM'e mecbur kalmıştım. Ama izlediğim çoğu insanda, yani tek RAM olan çoğu insanda, bende yaşanan olayın olmadığını görüyorum.

Tek slot RAM'e mecbur kalmıştım. Ama izlediğim çoğu insanda, yani tek RAM olan çoğu insanda, bende yaşanan olayın olmadığını görüyorum.
Şu konuya bakın.