Detaylar
Kim cevapladı?Pc yok, telden izledim ve fps değeri yoktu. Gözüme çarpan bir şey olmadı. Yüksek elo biraz rakipler iyi olabilir, kendiniz geç görüyor gibi hissedersiniz.
Abi yüksek elo falan olmadığına en azından kendim için söyleyebilirim.O hesap yüce ve dia1den immoya1 günde çıkardığımı biliyorum.Diğer videoları izlersen ordaki orda bazı videolarda görüntünün düzgün olduğunu ama bu yeni attığımdaki saçma görüntünün farkını görebilirsin belki.Ama olmadı yapcak bir şey yok sorunu anlatmayı beceremiyorum belki de aahahaha 
Abi yüksek elo falan olmadığına en azından kendim için söyleyebilirim. O hesap yüce ve dia1'den immoya1 günde çıkardığımı biliyorum. Diğer videoları izlersen oradaki orada bazı videolarda görüntünün düzgün olduğunu ama bu yeni attığımdaki saçma görüntünün farkını görebilirsin belki. Ama olmadı yapacak bir şey yok sorunu anlatmayı beceremiyorum belki de aahahaha![]()
İmo3 oyuncusuyum, 1 video izledim.
2x16 olsa idi farklı olurdu. Timing girsek düzele bilir. 1x16 için ne kadar sağlıklı olur bilemem.Olabilir doğrudur haklısın o yüzden söyledim ya üstadım.
Temin ettiğiniz zaman, timşng için konu açarsın.Şuanki fiyatlar çok uçuk,ucuza bulabilceğim bir yer olsa hemen alırım.Yani en yakın sürede demek daha mantıklı olur.
Alacağım zaman ilk önce konu açarım öneri için etiketlerim seni de teşekkürler her şey için çaban için iyi akşamlar 
@ggbye Bugün arkadaşımın evine götürdüm bilgisayarı orada bir maç attım sadece ve aradaki devasa farkı görmek beni delirtse yeriydi.Tamamen rahat ve oynanılabilirdi tabi 144hz ile 240hz arasındaki farkı yaşattı bana biraz ama anlamadığım tek bir şey var orada nasıl bu kadar düzgün oldu?
@ggbye Reisim gördün mü bilmiyorum o yüzden tekrarladım bu sence de garip mi ?
@ggbye Bugün arkadaşımın evine götürdüm bilgisayarı orada bir maç attım sadece ve aradaki devasa farkı görmek beni delirtse yeriydi.Tamamen rahat ve oynanılabilirdi tabi 144hz ile 240hz arasındaki farkı yaşattı bana biraz ama anlamadığım tek bir şey var orada nasıl bu kadar düzgün oldu?
Son düzenleme:
Elektrik kaynaklı olabilir. Online ups satın almıştım. Aynı sorunları yaşıyordum, sorun kalmadı bende.Alacağım zaman ilk önce konu açarım öneri için etiketlerim seni de teşekkürler her şey için çaban için iyi akşamlar
Aldığım ürün aşağıda, sesli bir ürün sorun olmaz ise al kullan.Elektrik kaynaklı olabilir. Online ups satın almıştım. Aynı sorunları yaşıyordum, sorun kalmadı bende.
Schneider Easy UPS On-Line SPM1KI-TR 1000VA 230V, Turkey Fiyatları ve Özellikleri
Schneider Easy UPS On-Line SPM1KI-TR 1000VA 230V, Turkey en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Yeni konular
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-