Abi yüksek elo falan olmadığına en azından kendim için söyleyebilirim.O hesap yüce ve dia1den immoya1 günde çıkardığımı biliyorum.Diğer videoları izlersen ordaki orda bazı videolarda görüntünün düzgün olduğunu ama bu yeni attığımdaki saçma görüntünün farkını görebilirsin belki.Ama olmadı yapcak bir şey yok sorunu anlatmayı beceremiyorum belki de aahahaha :)

Abi yüksek elo falan olmadığına en azından kendim için söyleyebilirim. O hesap yüce ve dia1'den immoya1 günde çıkardığımı biliyorum. Diğer videoları izlersen oradaki orada bazı videolarda görüntünün düzgün olduğunu ama bu yeni attığımdaki saçma görüntünün farkını görebilirsin belki. Ama olmadı yapacak bir şey yok sorunu anlatmayı beceremiyorum belki de aahahaha :)

İmo3 oyuncusuyum, 1 video izledim.

Alacağım zaman ilk önce konu açarım öneri için etiketlerim seni de teşekkürler her şey için çaban için iyi akşamlar 🙋‍♂️

@ggbye Bugün arkadaşımın evine götürdüm bilgisayarı orada bir maç attım sadece ve aradaki devasa farkı görmek beni delirtse yeriydi.Tamamen rahat ve oynanılabilirdi tabi 144hz ile 240hz arasındaki farkı yaşattı bana biraz ama anlamadığım tek bir şey var orada nasıl bu kadar düzgün oldu?

@ggbye Reisim gördün mü bilmiyorum o yüzden tekrarladım bu sence de garip mi ?

Son düzenleme:
Alacağım zaman ilk önce konu açarım öneri için etiketlerim seni de teşekkürler her şey için çaban için iyi akşamlar 🙋‍♂️

@ggbye Bugün arkadaşımın evine götürdüm bilgisayarı orada bir maç attım sadece ve aradaki devasa farkı görmek beni delirtse yeriydi.Tamamen rahat ve oynanılabilirdi tabi 144hz ile 240hz arasındaki farkı yaşattı bana biraz ama anlamadığım tek bir şey var orada nasıl bu kadar düzgün oldu?

@ggbye Reisim gördün mü bilmiyorum o yüzden tekrarladım bu sence de garip mi ?
Elektrik kaynaklı olabilir. Online ups satın almıştım. Aynı sorunları yaşıyordum, sorun kalmadı bende.

Elektrik kaynaklı olabilir. Online ups satın almıştım. Aynı sorunları yaşıyordum, sorun kalmadı bende.
Aldığım ürün aşağıda, sesli bir ürün sorun olmaz ise al kullan.