İşlemci ve FPS gecikme gösteren ayarlar için video çekeceğim atacağım size. Mouse DPI 800 Hz 1000.Windows temiz kurulum chipset anakart sitesinden her şeyi oradan yükledim. Update güncelli ve DDU işin içine girince daha da lagleniyor şu an son sürüm kullanıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?İşlemci ve FPS gecikme gösteren ayarlar için video çekeceğim atacağım size. Mouse DPI 800 Hz 1000.Windows temiz kurulum chipset anakart sitesinden her şeyi oradan yükledim. Update güncelli ve DDU işin içine girince daha da lagleniyor şu an son sürüm kullanıyorum.
Bir alt sürüm deneyin.
Nvdia app ile kayıt yapabilirsin. Değerlendirme zaten öyle yapılacak.Tamamdır hemencecik yapıyorum.
Video kaydı için nvdiayı kullansam ekstra bir gecikme koyar mı? Yoksa başka bir uygulama mı kullanayım?
3-5 dakika çok hareketli olsun.
Yüklenmiyor dosya boyutu nedeniyle
Youtube yükleyip linki atsam olur mu?
Youtube videosu atılabilir mi bilmiyorum o yüzden böyle attım youtube attığım videodan ss alıp.Genelde bu düzeyde seyir ediyor.
Youtube videosu atılabilir mi bilmiyorum o yüzden böyle attım youtube attığım videodan ss alıp.Genelde bu düzeyde seyir ediyor.
Son düzenleme:
Evet öyle yap, link at.Yüklenmiyor dosya boyutu nedeniyle
Eki Görüntüle 226890
Yeni konular
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-