Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

rteerdogan

Uzman
Merhaba, Valorant oynarken aşırı derecede FPS düştüğünü fark ettim. 100-150 FPS arası bir düşüş yaşıyorum. 300-400 arası FPS alırken şu an 200-250 arasında kalıyor. Sorunu nasıl çözebilirim ve önerileriniz nedir?

Temiz bir macun yenilemesi ve format.
Hocam macun ne işe yarıyor tam olarak? Bilgisayar bakımı konusunda yeterli bilgim yok, bilgisayarı geçen yıl haziran sonlarında almıştım ve bir bakım yapmadım. (Format atmıştım birkaç kez.)

Sıcaklıkları izlediniz mi? Sıcaklıklardan dolayı işlemci frekans düşürüyor olabilir.
Program öneriniz var mı?

Hocam macun ne işe yarıyor tam olarak? Bilgisayar bakımı konusunda yeterli bilgim yok, bilgisayarı geçen yıl haziran sonlarında almıştım haricinde bir bakım yapmadım (ama format atmıştım birkaç kez)

İşlemci ve soğutucu arasında olan hava boşluğunu en aza indirerek isiyi daha iyi iletmesini sagliyor.

MSI Afterburner.

Hocam macun ne işe yarıyor tam olarak? Bilgisayar bakımı konusunda yeterli bilgim yok, bilgisayarı geçen yıl haziran sonlarında almıştım haricinde bir bakım yapmadım (ama format atmıştım birkaç kez)

Program öneriniz var mı?

AIDA64 eğer sıcaklıklar Valorant gibi bir oyunda 60'ın üzerindeyse macun yenilemesi yapın.