ggbye

Başarılı
Makaleler
1
Yer
Bursa
Merhaba, Valorant oynuyorum, problem yaşıyorum; gecikme hissi var gibi, rakiplerimi gördüğüm anda ölüyorum. Prefire atılan yerlerde durmaktan bahsetmiyorum, oyunumda büyük bir gecikme problemi var. 700-800, yer yer 600 FPS alıyorum.

Ekipmanlarım:
  • 540Hz BenQ monitör
  • Wooting 80HE klavye
  • Artisan FX Ninja Soft mouse pad
  • Razer V4 Pro mouse
  • Logitech G PRO X 2 Lightspeed kulaklık
Bunları kullanıyorum. Default Windows, Custom OS, her şeyi denedim. Monitör ASUS 540Hz vardı, onu değiştim. Birçok mouse, klavye, kulaklık, hatta USB4 kablo aldım dongle için; yine aynı sonuçlar. Monitör kablosu, ekran kartı, RAM, anakart, PSU, işlemci, modem, internet sağlayıcısı; her şeyi değiştim. Bu sorun başka şehirdeyken de vardı, şehir de değiştirmiş bulundum. Birçok BIOS ayarı, her şeyi denedim. Her şeyim güncel; BIOS, Windows, ekipmanların firmware'i, bütün her şey güncel. Akım korumalı priz bile aldım, CAT7 kablo aldım Ethernet için. Değişmediğim tek şey kasa ve sıvı soğutma. Kasanın Power SW ve Reset SW dışında hiçbir soketi bağlı değil. Bütün RGB ışıklarını iptal ettim, egzoz fanını iptal ettim, kasanın fanlarını iptal ettim, sıvı soğutmadan gelen RGB'yi iptal ettim, sıvı soğutmanın fan çoklayıcısını bile iptal ettim. Anakarta tek tek fanları bağladım. RAM 1-1 mod, her şeyi denedim; sorunum çözülmedi. Ne yapmam gerek? Lütfen bilgili birilerini etiketler misiniz? Haberlere çıkacağım artık, çok canımı sıkmakta, psikolojimi bozmaya başladı.

Sistem özelliklerim:
  • R7 9800X3D
  • RTX 5070
  • 64 GB CL30 Hynix A-die RAM
  • 850W 80 Plus Gold PSU
  • ASUS TUF X870E Wi-Fi 7 anakart

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Valorant oynuyorum, problem yaşıyorum; gecikme hissi var gibi, rakiplerimi gördüğüm anda ölüyorum. Prefire atılan yerlerde durmaktan bahsetmiyorum, oyunumda büyük bir gecikme problemi var. 700-800, yer yer 600 FPS alıyorum.

Ekipmanlarım:
  • 540Hz BenQ monitör
  • Wooting 80HE klavye
  • Razer V4 Pro mouse
Bunları kullanıyorum. Default Windows, Custom OS, her şeyi denedim. Monitör ASUS 540Hz vardı, onu değiştim. Birçok mouse, klavye, kulaklık, hatta USB4 kablo aldım dongle için; yine aynı sonuçlar. Monitör kablosu, ekran kartı, RAM, anakart, PSU, işlemci, modem, internet sağlayıcısı; her şeyi değiştim. Bu sorun başka şehirdeyken de vardı, şehir de değiştirmiş bulundum. Birçok BIOS ayarı, her şeyi denedim. Her şeyim güncel; BIOS, Windows, ekipmanların Firmware'i, bütün her şey güncel. Akım korumalı priz bile aldım, CAT7 kablo aldım Ethernet için. Değişmediğim tek şey kasa ve sıvı soğutma. Kasanın Power SW ve Reset SW dışında hiçbir soketi bağlı değil. Bütün RGB ışıklarını iptal ettim, egzoz fanını iptal ettim, kasanın fanlarını iptal ettim, sıvı soğutmadan gelen RGB'yi iptal ettim, sıvı soğutmanın fan çoklayıcısını bile iptal ettim. Anakarta tek tek fanları bağladım. RAM 1-1 mod, her şeyi denedim; sorunum çözülmedi. Ne yapmam gerek? Lütfen bilgili birilerini etiketler misiniz? Haberlere çıkacağım artık, çok canımı sıkmakta, psikolojimi bozmaya başladı.

Sistem özelliklerim:
  • R7 9800X3D
  • RTX 5070
  • 850W 80 Plus Gold PSU

Elektriksel input lag olarak geçiyor anlattığın durum. Bursa'dayım, ben de yaşıyorum aynı sorunu. Bilgisayarı bir tanıdığının evine götürüp dene.

Tüm mesajları okudum, tercüman olmuşsun bana. Birçok yolu benden fazla denemişsin ama çözüm yok; o hissiyat beni mahvetti, beni benden önce görüp tak öldürüyorlar. :D Sinirlerim bozuldu, ekran kartımla mı alakalı diye düşünüyordum AMD diye, NVIDIA kullanıyorsun yine aynı. Yayıncılar veya videolarda bakıyorum, millet Frankfurt server'ında bile gayet rahat oynuyor. Benim aklımda tek bir şey kaldı;
Anakart-RAM-SSD uyumsuzluğu.
Senin başka bir bilgisayarda oynama fırsatın oldu mu? Fark var mı? Çözüm bulabildin mi?

Benimki dia şu an.

Tüm mesajları okudum, tercüman olmuşsun bana. Birçok yolu benden fazla denemişsin ama çözüm yok, o hissiyat beni mahvetti, beni benden önce görüp tak öldürüyorlar :D sinirlerim bozuldu, ekran kartımla mı alakalı mı diye düşünüyordum AMD diye, NVIDIA kullanıyorsun yine aynı. Yayıncılar veya videolarda bakıyorum millet Frankfurt serverinda bile gayet rahat oynuyor. Benim aklımda tek bir şey kaldı;
Anakart-RAM-SSD uyumsuzluğu.
Senin başka bir bilgisayarda oynama fırsatın oldu mu? Fark var mı? Çözüm bulabildin mi?

Benimki dia şu an.

Her şeyi değiştim, çözüm yok.

Ekipmanlarım:
  • 540Hz BenQ monitör
  • Wooting 80HE klavye
  • Razer V4 Pro mouse
Bunları kullanıyorum. Default Windows, Custom OS, her şeyi denedim. Monitör ASUS 540Hz vardı, onu değiştim. Birçok mouse, klavye, kulaklık, hatta USB4 kablo aldım dongle için; yine aynı sonuçlar. Monitör kablosu, ekran kartı, RAM, anakart, PSU, işlemci, modem, internet sağlayıcısı; her şeyi değiştim. Bu sorun başka şehirdeyken de vardı, şehir de değiştirmiş bulundum. Birçok BIOS ayarı, her şeyi denedim. Her şeyim güncel; BIOS, Windows, ekipmanların firmware'i, bütün her şey güncel. Akım korumalı priz bile aldım, CAT7 kablo aldım Ethernet için. Değişmediğim tek şey kasa ve sıvı soğutma. Kasanın Power SW ve Reset SW dışında hiçbir soketi bağlı değil. Bütün RGB ışıklarını iptal ettim, egzoz fanını iptal ettim, kasanın fanlarını iptal ettim, sıvı soğutmadan gelen RGB'yi iptal ettim, sıvı soğutmanın fan çoklayıcısını bile iptal ettim. Anakarta tek tek fanları bağladım. RAM 1-1 mod, her şeyi denedim; sorunum çözülmedi. Ne yapmam gerek? Lütfen bilgili birilerini etiketler misiniz? Haberlere çıkacağım artık, çok canımı sıkmakta, psikolojimi bozmaya başladı.

Sistem özelliklerim:
  • R7 9800X3D
  • RTX 5070
  • 850W 80 Plus Gold PSU

Ben de benzer sorunla uğraşıyorum, çözüldü mü sorunun?