Bütçen nedir, yaşın kaçtır bilemem ama bu şartlarda çok yükselebileceğini, elo kasabileceğini düşünme zaten. Bir yerden sonra bile karşına 240 Hz üstü monitör, 8K 5.000 TL'lik mouse, 3.000 TL mouse pad, manyetik klavyeli adamlar gelecek; onları vurabileceğini düşünüyor musun? İyi olsan bile zor zaten. XD.
Kötü aim ile iyi oynama diye bir şey yok; bu durum aynı kasiyerlikle 6 haneli maaşlar almak gibi (kasiyer mesleğini kötülemiyorum, yanlış anlaşılma olmasın; asgari ücret maaş alınan mesleklerden biri olduğu için rastgele söyledim).
Bütçen nedir, yaşın kaçtır bilemem ama bu şartlarda çok yükselebileceğini, elo kasabileceğini düşünme zaten. Bir yerden sonra bile karşına 240 Hz üstü monitör, 8K 5.000 TL'lik mouse, 3.000 TL mouse pad, manyetik klavyeli adamlar gelecek; onları vurabileceğini düşünüyor musun? İyi olsan bile zor zaten. XD.
Ne güzel işte, zevkine oynuyorsun, elo da kasmıyorsun, yaşın da 15, boş ver, hayatına bak. Hard try oynayıp da hayatını mahvetmeye gerek yok. Biz oynadık da ne oldu? XD.
Biliyorum demedim, bilmiyorum da demedim; kısmi bilgilerim var ama forumda daha bilgili kişiler olduğu için onların bilgilerinden faydalanmak adına konu açtım.
Kötü aim'in de belli bir seviyesi var. Senin önündeki adamı vurabiliyor olman lazım. Mekaniğin ve oyun bilgin iyiyse zaten adamlar senin crosshair koyduğun yerde çıkıyor. Ama önündeki adama da micro düzeltme yapıp vurabiliyor olman lazım. Kötü aim, yüksek bilgi ile rank kasma dedikleri bu oluyor.
Kötü aimin de belli bir seviyesi var. Sen önündeki adamı vurabiliyor olman lazım. Mekaniğin ve oyun bilgin iyiyse zaten adamlar senin Crosshair koyduğun yerde çıkıyor. Ama önündeki adama da Micro düzeltme yapıp vurabiliyor olman lazım. Kötü aim, yüksek bilgi ile rank kasma dedikleri bu oluyor.