Detaylar
Kim cevapladı?Torukojin Kaneki
Başarılı
Mape ve oyun stiline göre değişir. Bir de takım arkadaşlarının ajanına göre.Her sınıftan olmak üzere (düellocu, gözcü vs.) güncel harita havuzuna göre hangi iki ajanı seçersiniz ve neden?
Clove ve Reyna dışında oynayamıyorum. Sanırım CS'den geçip, aim odaklı oynadığım için.
Syntax
Üstün
Mape göre değişiyor benim.
- Corrode: Waylay, Vyse veya Omen.
- Abbys: Jett Instalock.
- Bind: ISO, Clove veya Vyse.
- Haven: Jett, Killjoy veya Clove. Genelde Jett Instalock.
- Sunset: Neon, Jett, Vyse, Gekko veya Clove. Her rolü oynarım. Takıma ve o anki duruma bağlı ajan alırım.
- Split: Clove.
- Pearl: Jett veya Clove.
Son düzenleme:
Mape göre değişiyor benim.
Büyük haritalarda Jett'i kitlerim direkt. Oynaması zevkli. Bazı maplerde ISO oynarım. Duvarı gerçekten güzel bir yetenek. Site girerken fight izole etmekte aşırı işe yarıyor. Mentalime göre Controller oynarım. Site giren 3.kişi olurum trade toplarım. Gözcüde vyse veya Killjoy oynarım genelde. Öncü mümkünse hiç oynamam. Çünkü takıma güvenmiyorum. Reyna'yı her haritada oynarım duruma göre. Jett'i çok oynamamın bir diğer sebebi takımı taşımak için rahat ajanlardan.
- Corrode: Waylay, vyse veya Omen.
- Abbys: Jett ınstalock.
- Bind: ISO, clove veya vyse.
- Haven: Jett, Killjoy veya clove. Genelde Jett ınstalock.
- Sunset: Neon, Jett, vyse, gekko veya clove. Her rolü oynarım. Takıma ve o anki duruma bağlı ajan alırım.
- Split: Clove.
- Pearl: Jett veya clove.
ISO çok eğlenceli oluyor. Bu ara waylay deniyorum o da iyi. Phoenix nasıl pearl için vs? Bence ultisi çabuk dolduğu için takımı iyi oynatıyor.
Syntax
Üstün
Pearl için iyi. Ama diğer maplerde biraz zayıf kalabiliyor. Zayıf değil de çok daha iyi duelist ajanlar var.
Torukojin Kaneki
Başarılı
Düelistler 2'ye ayrılır. Pasif ve Aktif. Aktifler sitea girer. Jett, waylay, raze, yoru. Pasifler de reyna iso falan. Aktifler uçar kaçar sitea girer. Pasifler yürüyerek. 1 entry yapılacaksa takımda aktif olmalı. Her türlü aktif entry lazım. Neon'da pasifle aktif arası bir şey.ISO çok eğlenceli oluyor. Bu ara waylay deniyorum o da iyi. Phoenix nasıl pearl için vs? Bence ultisi çabuk dolduğu için takımı iyi oynatıyor.