30300

Üyecik
Selam, bugün Valorant ile yaşadığım en kötü anıyı anlatmak istiyorum. Bugüne kadar Valorant’a 20 bin TL harcadım ve param tabii ki de boşa gitti. 4 tane hesaba VP aldım ve ban aldı; madde 7 hile / 3. parti uygulama diye. 5 tane hesabı da İtemsatış üzerinden satın aldım, güzel hesapların hepsi ban aldı, aynı sebepten.
Riot Desteğe yazdığımda ise dedikleri şey “kesinlikle hile yapılmış, açılmayacak” oldu.
Para benim için önemli değildi ama yine de mutsuz oldum; yani o kadar heyecan ile harcıyorsun paranı, tak diye keyifleri isteyince ban yiyorsun. Oysaki asla hile kullanmayan, crack kullanmayan biriyim ve hâlâ da öyleyim. Ama bilgisayarıma bilmem kaçıncı format atışım ve hâlâ ban yemeye devam ediyorum. Şöyle bir şey yaptım: Windows 11 kurduğum andan sonra hemen Valorant kurup oynadım ve evet, yine ban yedi.
Riot Games’in çok paragöz ve acımasızca hesaplarımı banlayan bir şirket olduğunu fark ettim ama keşke para yatırmadan önce fark etseymişim. Ben Valorant’ı artık kökünden bırakıp siliyorum ve hikâyeli oyunlarıma geri dönüyorum. Riot Games için aslında biz paradan başka bir şey değiliz. Saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
“Sebepsiz yere yedim” yalanını önce bir kenara bırakalım. Kendiniz söylüyorsunuz, hesapları satın almışsınız. İtemsatış gibi sitelerde satılan hesapların hepsi üçüncü parti yazılımlar ile kasılıyor. 5 tane şüpheli hesaba bilgisayarınız üzerinden girmişsiniz, diğer 4 hesabınız da onların yanında ban yemiş. Bu kadar basit. En başında kendi hesabınızda, kendi emeğiniz ve paranız ile oynamanız gerekirdi. Bol soğuk bir su için ve hayatınıza devam edin. Mümkünse daha da oyun oynamayın; buna hikâyeli oyunlar da dâhil.

“Sebepsiz yere yedim” yalanını önce bir kenara bırakalım. Kendiniz söylüyorsunuz, hesapları satın almışsınız. İtemsatış gibi sitelerde satılan hesapların hepsi üçüncü parti yazılımlar ile kasılıyor. 5 tane şüpheli hesaba bilgisayarınız üzerinden girmişsiniz, diğer 4 hesabınız da onların yanında ban yemiş. Bu kadar basit. En başında kendi hesabınızda, kendi emeğiniz ve paranız ile oynamanız gerekirdi. Bol soğuk bir su için ve hayatınıza devam edin. Mümkünse daha da oyun oynamayın; buna hikâyeli oyunlar da dâhil.

Sizin gibiler sayesinde insanlarda yanlış anlıyor aslında ilk kendi hesaplarıma VP aldım ondan sonra hesap aldım yani ilk açtığım Valorant hesapları neden ban yedi?

Sizin gibiler sayesinde insanlarda yanlış anlıyor aslında ilk kendi hesaplarıma VP aldım ondan sonra hesap aldım yani ilk açtığım Valorant hesapları neden ban yedi?
Yazdığım mesajı okumuyorsunuz bile. Tek IP üzerinden 9 hesaba giriş yapmışsınız. Normal olarak yesinler yani. Yemeseydiler Riot Games işini yapmıyor derdim.

Selam, bugün Valorant ile yaşadığım en kötü anıyı anlatmak istiyorum. Bugüne kadar Valorant'a 20 bin TL harcadım ve param tabii ki de boşa gitti. 4 tane hesaba VP aldım ve ban aldı; madde 7 hile / 3. parti uygulama diye. 5 tane hesabı da İtemsatış üzerinden satın aldım, güzel hesapların hepsi ban aldı, aynı sebepten.
Riot desteğe yazdığımda ise dedikleri şey “kesinlikle hile yapılmış, açılmayacak” oldu.
Para benim için önemli değildi ama yine de mutsuz oldum; yani o kadar heyecan ile harcıyorsun paranı, tak diye keyifleri isteyince ban yiyorsun. Oysaki asla hile kullanmayan, crack kullanmayan biriyim ve hâlâ da öyleyim. Ama bilgisayarıma bilmem kaçıncı format atışım ve hâlâ ban yemeye devam ediyorum. Şöyle bir şey yaptım: Windows 11 kurduğum andan sonra hemen Valorant kurup oynadım ve evet, yine ban yedi.
Riot Games'in çok paragöz ve acımasızca hesaplarımı banlayan bir şirket olduğunu fark ettim ama keşke para yatırmadan önce fark etseymişim. Ben Valorant'ı artık kökünden bırakıp siliyorum ve hikâyeli oyunlarıma geri dönüyorum. Riot Games için aslında biz paradan başka bir şey değiliz. Saygılar.

Gayet de haklı bir ban sebebi, kendinizi avutmaya çalışmayın. Haksız olan sizsiniz burada tamamen.

Vanguard'ın banlama mantığı geriye dönük log tutabiliyor. Aslında bunu günümüzde çoğu anti-cheat yapıyor ama Riot biraz daha titiz çalışıyor. Basit örnekle anlatayım:

Ocak ayında sıfır hesap açtınız.
Şubat ayında hesap satın aldınız. (Hesaplar bot ile kasılıyor ama bot henüz tespit edilmemiş.)
Bu hesaba giriş yaptıktan sonra artık siz de bir hileci durumundasınız ve ban dalgası sizi de uçuracak.
Bot "detect" edilir. Ban dalgası gelir.
O hesaba giriş yaptığınız ilk tarih ile detect olma tarihi arasında giriş yaptığınız bütün hesaplar ban yer.

Aynı zamanda 90 gün HWID banı alırsınız. Yani 90 gün boyunca giriş yaptığınız bütün hesaplar ban yiyecektir. (Bu 90 gün boyunca herhangi bir hesaba giriş yapıp banlatmak süreyi sıfırlar, 90 gün baştan başlar.)

Riot hesap satın aldığınızı fark ettiğinde kayıtsız şartsız tüm hesaplarınızı uçuruyor, yapacak bir şey yok. Soğuk su içmek dışında elden bir şey gelmez, bir dahakine ekstra hesap satın almamaya özen gösterin.

Selam, bugün Valorant ile yaşadığım en kötü anıyı anlatmak istiyorum. Bugüne kadar Valorant’a 20 bin TL harcadım ve param tabii ki de boşa gitti. 4 tane hesaba VP aldım ve ban aldı; madde 7 hile / 3. parti uygulama diye. 5 tane hesabı da İtemsatış üzerinden satın aldım, güzel hesapların hepsi ban aldı, aynı sebepten.
Riot Desteğe yazdığımda ise dedikleri şey “kesinlikle hile yapılmış, açılmayacak” oldu.
Riot Games’in çok paragöz ve acımasızca hesaplarımı banlayan bir şirket olduğunu fark ettim ama keşke para yatırmadan önce fark etseymişim. Ben Valorant’ı artık kökünden bırakıp siliyorum ve hikâyeli oyunlarıma geri dönüyorum. Riot Games için aslında biz paradan başka bir şey değiliz. Saygılar.
Ban sebebi kesinlikle haklı riot doğru olanı yapmış.

Ben sağ elimle adam öldürdüm yine sol elimi de cezalandırıyorsunuz demek gibi olmuş dediğiniz. Bu size ders olsun bundan sonra hiçbir oyunda hesap-alım satımı gibi işlere girmeyin, tercihen kozmetiklere ₺20.000 yatırmayın ve benim tavsiyem Valorant oynamayı bırakın.