Vitrin kişiye özel ise ve uzun süredir alışveriş yapmadıysanız, alıştırmak adına da ucuza satabilirler. Asyalı firmalar bu taktiği telefon oyunlarında çok kullanıyor. Benzer şeyi eski hesaplara da arada yapıyorlar.
Vitrin kişiye özel ise ve uzun süredir alışveriş yapmadıysanız, alıştırmak adına da ucuza satabilirler. Asyalı firmalar bu taktiği telefon oyunlarında çok kullanıyor. Benzer şeyi eski hesaplara da arada yapıyorlar.
Her firma parayı sever. Ama bu bir taktik; sen hiç skin almayan veya uzun süre ara veren bir kullanıcı isen, sana skin aldırıp hoşuna gitmeni ve para biriktirip diğer silahlar için de skin almanı sağlıyorlar. Uyuşturucuyu genelde ilk başta beleş verirler olayını duymuşsundur. Benzer şekilde çalışıyor.
Bunu yerelde fiyatlandırma olarak en iyi BDO yapıyor mesela. Ayda 2-3 karakter skini çıkarıyor, güzel fiyat ve kupon taktikleri ile satıyor. Ben bir ara sadece 45-50 seviyeye kadar oynadım, o da 3-5 oyun günü yapıyor. Oyuna skin ve eşya envater için 2800 ₺ civarı harcadım. Bunu harcarken de aldığım ürünler çok pahalıydı dedirtmediler. Bolca verdiler yani. Valorant'ın taktiği de bak aldın aldın olayı, BDO kadar sürümden kazanmıyorlardır ama satış yapıyorlardır.
Zaten bu ürünlerde herhangi bir üretim maliyeti yok. Elbette hata olabilir ama bilerek de yapılmış olabilir.