Evori bıçağı dışında çok çok daha iyi sırçiçeğinden. Bende vandalı var başka vandal oynamıyorum hissiyatı yüzünden (aynen hissiyatı yüzündendir).

İyiymiş. Evori zamanında hesabım banlıydı, alamamıştım. Bende Evori'nin Ghost'u, bıçağı ve Vandal'ı var. Kelebeksi sağ sol kelebekler. Anlamışsındır. O hâli hoşuma gitti ama çok da kullanmıyorum, duruyor öyle. Sır çiçeği'ndense Phantom'u var, bütün koleksiyonu kızsal dizmeyi düşündüm ama sonra vazgeçtim. Mesela evori Odin vardı, onu da iade etmiştim. Temel şeyleri alsam yeter gibi: Bıçak, ghost, sheriff, vandal, phantom… bunlar yeterli olsun, diğerleri gereksiz VP harcaması oluyor zaten. Sayın Riot da RP vermeme yemin etmiş gibi, düzgünce RP kazanamıyoruz :D vandal güzel ya, bende evori vandal var geçen aldım ama geliştiremedim, RP'm yok… hissiyatı yüzündendir (opsiyonel).

Çok renkli. Biraz sade görünümlü set lazım. Son gelen set sade görünümlü, güzel. Fakat kill alınca çok ses çıkıyor. Ya da bana öyle geldi.

Aynen öyle. Videoyu dikey yerine yatay formatta izlersek detayları daha net anlarız. Bir de sete muhtemelen bir silah daha eklenecek. Fiyat 8700 VP olduğuna göre; ghost, outlaw, vandal ve bıçak sıralaması eksik kalıyor. Standart paketlerde genelde 4 silah ve 1 bıçak olur. Yani şu an bir silah eksik ama ne olduğunu henüz bilmiyorum.
Haklısın artı olarak ares var.