Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
Sineği kovarken arıyı kızdırmak.
Her ne kadar elemanın söylemleri kabul edilemez olsa da halkın iradesini çiğnemenin sonucu bu oluyor.
Zaten dediğim gibi teröristti madem, neden seçme soktunuz?
CHP halkın yanında taraf olacak -ki bu aynı zamanda DEM desteği anlamına geliyor, AKP de tekrar CHP'yi bölücülük ile suçlayacak. Klasik AKP taktiği ama artık kabak tadı veriyor. Midemiz bulanıyor bu omurgasızlıktan.
Zaten dediğim gibi teröristti madem, neden seçme soktunuz?
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Anlamadığım şey şu ki: Sen aylar önce bu adamın adaylığını onaylıyorsun, vaatlerine propagandalarına izin veriyorsun, özgürce dolaşıp oy toplamasına müsaade ediyorsun ama seçimden sonra mazbatayı vermeden elinden alıyorsun.
Şahsın söylemleri ya da yorumları beni ilgilendirmez terörü savunan herkes teröristtir. Madem bu adam terör yanlısı ve terör sempatizanı. O zaman adaylığını onaylamayacaksın. Ama seçim sonrası bu halkın iradesine engel olmaktır.
Şahsın söylemleri ya da yorumları beni ilgilendirmez terörü savunan herkes teröristtir. Madem bu adam terör yanlısı ve terör sempatizanı. O zaman adaylığını onaylamayacaksın. Ama seçim sonrası bu halkın iradesine engel olmaktır.
Aynen öyle hocam bende böyle düşünüyorum umarım CHP AKP'nin oyununa ekmeğine yağ sürmez. Zaten CHP'nin üstünede oyun oynanacak İstanbul'a da kayyum atanabilme tehlikesi var. Umarım halk artık bunları yemez.CHP halkın yanında taraf olacak -ki bu aynı zamanda dem desteği anlamına geliyor, AKP de tekrar CHP'yi bölücülük ile suçlayacak. Klasik AKP taktiği ama artık kabak tadı veriyor. Midemiz bulanıyor bu omurgasızlıktan.
Çok fena yerler hocam hem de. Güvenlik problemi halk için gerçekten çok önemli ve işin aslına da bakmıyorlar. Yalan mı gerçek mi önemli değil. En ufak propagandaya tekrar başa döneriz.Aynen öyle hocam bende böyle düşünüyorum umarım CHP bunların ekmeğine yağ sürmez. Zaten CHP'nin üstünede oyun oynanacak İstanbul'a da kayyum atanabilme tehlikesi var. Umarım halk artık bunları yemez.
CHP zaten halihazırda kayyum atanmasına karşı çıktı. Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarına rastladım. Doğru olan da budur ama dediğim gibi, AKP tekrar "siz terör destekliyorsunuz" diyecektir. Halkın iradesine sahip çıkmanın terör seviciligi olduğu bir denklemin içine soktular CHP'yi.
İmkansızın da ötesinde, mümkün dahi olamaz. Eğer İstanbul AKP'nin eline geçerse olacakları biliyor musun? Kanal İstanbul, Boğazlar sözleşmesinin ihlali, Anayasa'yı değiştirmeye çalışmak... Aman Allah'ım, düşünmek bile istemiyorum!
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
İmkansız değil bence gayet mümkün.İmkansızın da ötesinde, mümkün dahi olamaz. Eğer İstanbul AKP'nin eline geçerse olacakları biliyor musun? Kanal İstanbul, Boğazlar sözleşmesinin ihlali, Anayasa'yı değiştirmeye çalışmak... Aman Allah'ım, düşünmek bile istemiyorum!
Nasıl mümkün hocam; İmamoğlu ne alaka, DEM ne alaka? Ayrıca İmamoğlu 5 yıldır yönetiyor zaten, terörü destekleyen bir eylemine rastladınız mı?