- Makaleler
- 1
Madem el koyacaksınız neden aday olmasına izin veriyorsunuz?
İmamoğlu'na laf söyleyenlerin çoğu bundan 10 yıl önce fetönün baş yardımcısıydı. O yüzden bunların ne dediğinin bir önemi yok.Nasıl mümkün hocam; İmamoğlu ne alaka, DEM ne alaka? Ayrıca İmamoğlu 5 yıldır yönetiyor zaten, terörü destekleyen bir eylemine rastladınız mı?
Bunu bana değil mevcut hükümete söyle hocam yıllardır anayasayı çiğneyen hükümet İstanbul’a bal gibi kayyum atar.Nasıl mümkün hocam; İmamoğlu ne alaka, DEM ne alaka? Ayrıca İmamoğlu 5 yıldır yönetiyor zaten, terörü destekleyen bir eylemine rastladınız mı?
Aynen öyle hocam yıllardır milleti ayrıştırdılar. Partileri ayrıştırdılar ona buna terorist diyerek tek kendi partilerini seçenek sundular. AKP oy vermeyene bile teroristlik fetoculuk ile suçladılar sizce bu hükümet bir açık arayıp kayyum atamaz mı İstanbul'a? İnşallah atanmaz diyelim.Bunu bana değil mevcut hükümete söyle hocam yıllardır anayasayı çiğneyen hükümet İstanbul'a bal gibi kayyum atar.
Korktugumuz şeyler umarım başımıza gelmez ben bir kez daha Erdoğan'ı çekmem çekemem. Fakat bu kayyum olayları'da CHP'ye bir oyun olabilir özgür özeli özellikle kılıçdaroğlu gibi sanıp oyuna getirip hemen terörist diyelim diye köşede bekliyor olabilirler umarım özgür özel bu oyuna gelmez. Şu an özgür özel'i yakından takip ediyorum kendisi şu an kayyum için ona buna selam çakıp abartmıyor bu iyi bir şey fakat bundan Sonra'da abartmaz kendini bile bile terörist damgası vurdurmaz umarım.Çok fena yerler hocam hem de. Güvenlik problemi halk için gerçekten çok önemli ve işin aslına da bakmıyorlar. Yalan mı gerçek mi önemli değil. En ufak propagandaya tekrar başa döneriz.
CHP zaten halihazırda kayyum atanmasına karşı çıktı. Özgür özel ve Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarına rastladım. Doğru olan da budur ama dediğim gibi, AKP tekrar "siz terör destekliyorsunuz" diyecektir. Halkın iradesine sahip çıkmanın terör seviciligi olduğu bir denklemin içine soktular CHP'yi.