Dem partili Abdullah Zeydan'ın seçilme hakkı elinden alınıp Ak Parti'ye geçti. Zeydan daha önce "PKK'nın öyle bir gücü var ki sizi tükürüğüyle boğar" demişti.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Kişinin teör örgütleriyle olan bağlantısı zaten biliniyor. Seçilmeden önce önüne geçmeliydiniz. Hükümet, kendi ekmeğine yağ sürmüş gibi gözükecek.
Yoksa bu partinin adaylarına milletin pek bayıldığını sanmıyorum...
Yoksa bu partinin adaylarına milletin pek bayıldığını sanmıyorum...
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Dem Partisinin ne olduğunu zaten biliyoruz. Her neyse neden baştan engel olunmadı? Ak Parti'ye geçmesi de yanlış. Orada tekrar seçim olmalı. Belki de CHP alacaktı orayı. He belki de ikinci en çolk oyu AKP adayı alıştır bak bu olabilir.
Yine birbirlerini öldürür onlar, hükümete geçmesi daha iyi.Dem Partisinin ne olduğunu zaten biliyoruz. Her neyse neden baştan engel olunmadı? Ak Parti'ye geçmesi de yanlış. Orada tekrar seçim olmalı. Belki de CHP alacaktı orayı. He belki de ikinci en çolk oyu AKP adayı alıştır bak bu olabilir.
4196
Deneyimli
Milliyetçi hisleri okşayan bir hareket daha.
Böyle yaklaşım olmaz. Madem durum buydu o zaman seçim öncesi adaylığını onaylamazdınız.
Bu kadar basit.
Atıyorum; yarın X partisi iktidara gelse ve "irtica" diye ak partili adaya bunu yapsa ne düşünürdünüz?
Böyle yaklaşım olmaz. Madem durum buydu o zaman seçim öncesi adaylığını onaylamazdınız.
Bu kadar basit.
Atıyorum; yarın X partisi iktidara gelse ve "irtica" diye ak partili adaya bunu yapsa ne düşünürdünüz?
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-