Vanguard gerçekten sıkıntılı bir yazılım mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan volvoseverim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
  • Etiketler Etiketler
    yazılım
En gelişmiş anticheat ama hile açmak isteyen kişi Arduino ile de açabilir. Tek önemli olan şey legit oynamak.

Arduino'ları son 1 yıldır çok sağlam yakalıyor. Bootloader'i modifiye edip bayağı bir descriptor spoof'laman lazım. 5-10 rapor ye dia+ eloda nasıl banı basıyor izle gör. Arduino undetected değil.

asc 1. Arduino takılı iken (2 hafta içerisinde).

Sıkıntılı bir yazılım olduğunu düşünmüyorum.

Zaten user yetkilerine sahip bir anti-cheat programı ile de sağlanabiliyor.
Sorun bu değil ki. Sorun Vanguard'ın işi olmasa bile 7/24 bilgisayarda çalışması. Hiç bir çekirdek anti cheat programı 7/24 sistemde çalışmıyor. Sadece oyun açılınca çalışıyor. Bu yüzden Vanguard çok şüpheli. Diyeceksin 7/24 çalışıyor çünkü hileleri engellemek için ama alakası yok. Hileler hala kullanılıyor. Yeni hileleri zor engelliyorlar zaten.Üstüne dediğim gibi sistem kapanana kadar sistemde çalışan başka bir anti cheat programı yok.Diğer hepsi sadece oyun açılınca açılıyor.

Önceki sayfada gerekli açıklamayı yaptım diye düşünüyorum, "7/24" çalışan tek şey Kernel sürücüsünün stant-by modu. Asıl tarama işlemlerini yapan modül (VGC - Vanguard Client), sadece oyun ile birlikte çalışıyor. Kernel driver'ının buradaki işi de bu VGC ve Valorant işlemlerine erişimi önlemek.

Eğer kernel Driver'ını istediğin zaman kapatıp istediğin zaman açabiliyor olsaydın Windows'un start-up'ı sırasında Vanguard'ın yaptığı integrity kontrollerini tamamen bypass edip Vanguard'ı "güvenli" bir şekilde başladığına ikna etmek daha kolay olurdu. Bütün boot işlemini baştan sonra bir zincir gibi tek tek kontrol etmek zorunda Vanguard. Yoksa boot sırasında birkaç patch yaparak oyunun içinden geçmek mümkün olurdu.

Son düzenleme:
@NoobSolid26 Çünkü Çin'e verileri vermeyi reddeder ya da aranızı kötü tutarsanız sıkı politikası sayesinde şirketi kamulaştırabiliyor. Bu kısaca "alenen verilerinizi çalıyoruz" demek.

Son 1 ayda ben ve bir arkadaşım Vanguard yüzünden mavi ekran hatasıyla karşılaştık, problemli olduğu bariz.

Crack ve Valorant ile alakasız programları hile olarak algılayıp HWID Ban atıyor.

Ben undetected demedim ESP ile safe oynarsan ban yemen uzun sürer. ESP ile safe oynayıp yücelik eloya kadar çıkan arkadaşım var.

Son 1 ayda ben ve bir arkadaşım Vanguard yüzünden mavi ekran hatasıyla karşılaştık, problemli olduğu bariz.

Ben ayda en az 2 kere oyundan çıktığım gibi yiyorum. Sıkıntılı gerçekten.

ESP ile safe oynarsan ban yemen uzun sürer. ESP ile safe oynayıp yücelik eloya kadar çıkan arkadaşım var.

"Ban yemen uzun sürer" çünkü Valorant delay ban atıyor.
Özellikle ESP gibi onlarca detection Vector'u olan hileleri kullanıp da Vanguard'ın bunu zaten tespit etmiyor olması mümkün değil. Sadece otomatik ban atmıyor diye sen "safe" oynamanın bir işe yaradığını düşünüyorsun. Halbuki ekrana oyuncu iskeleti çizdirmek için hooklayacağın API'lerden tut, RAM'deki oyuncu pozisyonlarını almak için kullandığın metoda kadar her şeyi flag'liyor VG.

Uzun uzun açıkladığın için teşekkür ederim. Şahsen tehlikeli olarak bulduğum iki şey var:
  • Kernel sürücüsünde bug vs. gibi bir problem olması mavi ekran ya da işletim sisteminin bozulmasına sebep olabilir
  • Daha önce olduğu gibi kaynak kodunun sızdırılması durumunda olası bir sıfırıncı gün açığı normalden çok daha büyük bir tehlikeye sebep olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…