Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Üye olunca direkt indirimli hale geliyor, kart falan yok dostlar.
Vatan Kart, Vatan Bilgisayar'ın müşterilerine özel sunduğu bir kart. Bu kart sayesinde alışveriş sırasında indirim kampanyaları ve bazı avantajlardan yararlanabiliyorsun.
pawEn
Üstün
Son düzenleyen: Moderatör:
Greatest
Uzman
Fiziksel mağaza için sanırım hocam.
yusufegekaya0
Başarılı
Vatan Kart diye bir şey yok, Vatan Kart'a özel fiyat biçilen ürünü bugün şubeden Vatan Kart fiyatına RAM aldım.
pawEn
Üstün
Vatan Kart diye bir şey yok dostum. Kart mart yok yani ortada fiziksel olarak. Üyelik açana indirim demek yerine Vatan Kart indirimi diyorlar. Üyelik açarsanız Vatan Kart indirimli ürünlerden faydalanabiliyorsunuz.
Bugün sitelerindeki indirimde yanda Vatan Kart üyelerine özeldir yazıyordu indirim için. Üye olduktan sonra indirimli fiyatı göremedim, sonra herhalde fiziksel mağazadan almak gerekiyor diye düşündüm. Bir saat sonra tekrar sepete eklediğimde indirim geçerli oldu, yani saçma sapan boş yere yazmışlar, üye olunca otomatik Vatan Kart üyeliği oluyormuş.Vatan Kart diye bir şey yok, Vatan Kart'a özel fiyat biçilen ürünü bugün şubeden Vatan Kart fiyatına RAM aldım.