Diğer paketleri seç ve başlat bakalım. Oradaki yazıya aldanmamak lazım.

Hocam T2 ve T3 ücretsiz görünüyor lokasyon neresi?

333.webp

Ücretsiz kullanım: İlk yılınızda aylık ücretsiz kullanım AMI'lerinde 750 saatlik t2.micro (veya t2.micro'nun kullanılamadığı bölgelerde t3.micro) bulut sunucusu kullanımı, 30 GiB EBS depolama alanı, 2 milyon IO, 1 GB anlık görüntü ve 100 GB internet bant genişliği dahildir.

Hocam T2 ve T3 ücretsiz görünüyor lokasyon neresi?

Eki Görüntüle 18457

Ücretsiz kullanım: İlk yılınızda aylık ücretsiz kullanım AMI'lerinde 750 saatlik t2.micro (veya t2.micro'nun kullanılamadığı bölgelerde t3.micro) bulut sunucusu kullanımı, 30 GiB EBS depolama alanı, 2 milyon IO, 1 GB anlık görüntü ve 100 GB internet bant genişliği dahildir.
Saçma sapan metinleri atmak yerine denesen nasıl olur canım?
Ekran görüntüsü 2024-02-13 164001.webp

t3.2xlarge kullanıyorum, git bak bakalım paket özelliklerine. Depolama konusu içinde, depolama kısmından ayarlıyorsun. Ana birim için maksimum 2tb oluşturduğun diğer birimler için 16tb alan açabiliyorsun. Birden fazla birim'de oluşturabildiğinden resimde attığım şekilde 3 tane 16tb birim oluşturdum. 10 tane de oluşturabilirsin ama 50 tb uyarısı veriyor geçemiyorsun.

Eki Görüntüle 18462
T3.2xlarge kullanıyorum, git bak bakalım paket özelliklerine. Depolama konusu içinde, depolama kısmından ayarlıyorsun. Ana birim için maksimum 2TB oluşturduğun diğer birimler için 16TB alan açabiliyorsun. Birden fazla Birim'de oluşturabildiğinden resimde attığım şekilde 3 tane 16TB birim oluşturdum. 10 tane de oluşturabilirsin ama 50 TB uyarısı veriyor geçemiyorsun.

Siz önce konuşmayı öğrenin gevşek gevşek konuşmayın ben size bir şey demedim bende olanı gösterdim insanın canını sıkmayın.

Eki Görüntüle 18462
t3.2xlarge kullanıyorum, git bak bakalım paket özelliklerine. Depolama konusu içinde, depolama kısmından ayarlıyorsun. Ana birim için maksimum 2tb oluşturduğun diğer birimler için 16tb alan açabiliyorsun. Birden fazla birim'de oluşturabildiğinden resimde attığım şekilde 3 tane 16tb birim oluşturdum. 10 tane de oluşturabilirsin ama 50 tb uyarısı veriyor geçemiyorsun.
1707840983418.webp

Olmadı ama t3.xlarge oldu depolmayı nasıl yapacağım.
x2 large'de olması lazım aslında, açık vdsler varsa hepsine sağ tıklayıp sonlar demen lazım. Depolama kısmı altta zaten çok basit bir arayüz halletmişsindir herhalde. Boyut sınırına gelince yeni birim oluştur.

X2 Large'de olması lazım aslında, açık VDS'ler varsa hepsine sağ tıklayıp sonlar demen lazım. Depolama kısmı altta zaten çok basit bir arayüz halletmişsindir herhalde. Boyut sınırına gelince yeni birim oluştur.

Hocam galiba oluşturdum ancak Windows RDP'de halen 30GB gözüküyor.
1707843289187.webp