VDS'den modlu server nasıl açabilirim?

Leaxy

Başarılı
Başlıkyan anlaşılacağı üzere VDS'den 7 kişi için server açacağım ama açamıyorum detaylı anlatabilecek var mı? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben sunucuyu açıyorum her şey tamam sunucuya giremiyorum ip falan doğru ama bulunamadı diyor.
Hocam sunucuyu hangi siteden aldınız? 25565 portu kapalı olabilir. Öyle bir durumda ücretsiz bir domain alarak CloudflareD Tunnel tarzında bir servisle kapalı portlarla oyunu yayabilirsiniz. VDS'i aldığınız yere portu açmaları için başvurabilirsiniz de.

Hocam ben sunucuyu açıyorum her şey tamam sunucuya giremiyorum ip falan doğru ama bulunamadı diyor.
Bu sorunu nasıl çözebilirim?

AWM Bilişimden aldım

Portlarınızda sorun bulunmamakta dedi .
Hocam o halde siz sunucuyu barındıramıyorsunuz. Bu konuda ChatGPT'den Docker ile Minecraft sunucusu kurma konusunda yardım almanızı tavsiye ediyorum. Şu anda benim VDS'imde bu şekilde sunucu sorunsuz çalışmakta.

Hocam açtım girdim çözdüm sıkıntıyı da RAM kullanımını nasıl ayarlıycam?

Eki Görüntüle 112518

Kod:
@echo off.
java -Xmx4G -Xms2G -jar server.jar nogui.
pause.

Maksimum xmx4g (4 GB )
Minumun xms2g (2 GB)

Hocam açtım girdim çözdüm sıkıntıyı da RAM kullanımını nasıl ayarlıycam?

Eki Görüntüle 112518

Hocam alternatif olarak Crafty Controller kullanabilirsiniz kendisi açık kaynak kodlu beleş web panelinden yönetilebilen Minecraft sunucu yönetimi yazılımı aynı Aternos FalixNodes gibi.

Site:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…