Benzer konular
- Soru
- Çözüldü
Hocam sunucuyu hangi siteden aldınız? 25565 portu kapalı olabilir. Öyle bir durumda ücretsiz bir domain alarak CloudflareD Tunnel tarzında bir servisle kapalı portlarla oyunu yayabilirsiniz. VDS'i aldığınız yere portu açmaları için başvurabilirsiniz de.Hocam ben sunucuyu açıyorum her şey tamam sunucuya giremiyorum ip falan doğru ama bulunamadı diyor.
Bu sorunu nasıl çözebilirim?Hocam ben sunucuyu açıyorum her şey tamam sunucuya giremiyorum ip falan doğru ama bulunamadı diyor.
AWM Bilişimden aldımHocam sunucuyu hangi siteden aldınız? 25565 portu kapalı olabilir. Öyle bir durumda ücretsiz bir domain alarak CloudflareD Tunnel tarzında bir servisle kapalı portlarla oyunu yayabilirsiniz. VDS'i aldığınız yere portu açmaları için başvurabilirsiniz de.
Portları kontrol etmeniz gerekli. AWM Bilişim'den destek talebi oluşturup sorabilirsiniz 25565 numaralı portu. Minecraft sunucusu diye de belirtin.
Portlarınızda sorun bulunmamakta dedi .Portları kontrol etmeniz gerekli. AWM Bilişim'den destek talebi oluşturup sorabilirsiniz 25565 numaralı portu. Minecraft sunucusu diye de belirtin.
Hocam o halde siz sunucuyu barındıramıyorsunuz. Bu konuda ChatGPT'den Docker ile Minecraft sunucusu kurma konusunda yardım almanızı tavsiye ediyorum. Şu anda benim VDS'imde bu şekilde sunucu sorunsuz çalışmakta.
VDS'im var zaten nasıl Minecraft server açacağım onu soruyorum.
Hocam hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz ona göre tam anlatım yapacağım.
@echo off.
java -Xmx4G -Xms2G -jar server.jar nogui.
pause.