@Teacher80
Hocam Keenetic sitesinden baktım, sanırım omni DSL ve extra ya da hopper olsun sürekli güncelliyorlar, farklı model noda ürünler var. Şimdi sizde Keenetic kullandığınız için birkaç sorum var size, intelliqos açık 100 Mbps için, 80 download 19 upload kategori ayrımı oyun internette gezinme vs ayarlayıp, performans ayarlarında ağ donanım hızlandırıyıcı kapatıyorum detaylı kategori hesaplaması için.
Buraya dikkat edin garip bir bug buldum, modemin üzerinden FN butonuna basılı tutup donanımsal Wi-Fi kapattığımda internet muazzam hızlanıyor, arayüzden kapattığımda ise modemden açık ise daha bir tabiri caize yalpalıyor internet. Sanırım yazılımsal sorun, şimdi donanımsal olarak hopper ve extra aynı sanıyordum. Şimdi altlarda hopper yeni modeli çıkmış en güncel sanırım 2024 ya da 2025 bu mudur, ona göre sipariş geçelim en güncel modemlerinden birini. En azından upgrade yapmış oluruz omni DSL uygun fiyattan veririm 5 senedir bir kere internet modem yüzünden internet gittiğini hatırlamam emektar taş gibi hala 5 yıl daha gider
Güncelleme yapayım, Extra DSL KN-2112 olanı alacağım hocam yorumunuzdan sonra, USB dışında hopper ile fark yok.
@144