Machvins
Başarılı
Peki ben bunları giriş seviye bilgim ile halledebilir miyim. Arayüz aşinalığım var ayarları kendim yapıyorum. Gecikme için bir çok ayarları test ettim genel olarak bilgi ve tecrübe seviyem giriş sınıfında diyebilirim.
Extra DSL alıp yada Turknet aktivasyon gelene kadar yada TTNET Fiber kullanada bilirim. Amacım güncel bir ürüne geçmek donanımsal fark yaratacak ise, fark olmayacak ise Omni DSLde de bekleyebilirim. Wi-Fi yi Omni DSL üzerinden kapatınca modem hızlanıyor Wi-Fi genel olarak kullanmıyorum zaten ihtiyaç olmadığı sürece. Donanımsal ve güncellik açısından fark yaratır ise güncelleme yapabilirim. Akşam saatlerinde internetim çok yavaşlıyor, gün içerisinde değişken evden çalışıyorum. Competitive test ettiğim, PUBG de Performans ayarlarını test ettim en hızlı bu şekilde çalışıyor. Önerinize göre bir Asus Router almayı planlıyorum yada Omni DSL de kalabilirim Extra DSL fark yaratmayacak ise.
Emrah bey, Donanım ağ hızlandırıcı açık bırakmamı söylemiş fakat, açtığımda oyunda bildiğiniz karakter yalpalıyor yavaşlıktan kapat açta bile inanılmaz fark ediyor. Omni DSL den de çok memnunum açıkçası hiç internet gittiğini hatırlamam, arıza dışında. 5 Yıldır kullanıyorum. Hat değerlerim ve arayüz ayarlarımda bu şekilde. (TTNET 100 Mbps paketini kullanmaktayım.)