Detaylar
Kim cevapladı?cakiiiiiii3
Uzman
Yani geçirmemesi için müdür yardımcısını dövmüş olman lazım , normalde dilekçe verirsin müdür yardımcısı geçirir.
Kendisi babamdan korktuğu için bana kinli.Yani geçirmemesi için müdür yardımcısını dövmüş olman lazım , normalde dilekçe verirsin müdür yardımcısı geçirir.
- Makaleler
- 5
Silinme gibi bir durum yok. MEB bu tarz okullara anında yaptırım uygular böyle bir durum olursa. Sadece bazı okullar inisiyatif gösterip o gün gelmediği günü faaliyet olarak giriyor, geç olarak giriyor falan ellerinden geldiğince uğraşıyorlar. Ancak doğrudan devamsızlık silme gibi bir durum kesinlikle hiçbir okulda yapılamaz. Burada yapılan olay ise, özürsüz devamsızlığın veli dilekçesi ile özürlüye geçirilmesi. Bunun için çoğunlukla herhangi bir mazerete gerek yok, veli okula gidiyor ve bir dilekçe imzalıyor. Özürsüz olan devamsızlıklar özürlüye geçiriliyor.Devamsızlık silinmeseydi meslek liseleri öğrencisiz kalırdı.
plastiksandalye
Gelişen
Silinme gibi bir durum yok. MEB bu tarz okullara anında yaptırım uygular böyle bir durum olursa. Sadece bazı okullar inisiyatif gösterip o gün gelmediği günü faaliyet olarak giriyor, geç olarak giriyor falan ellerinden geldiğince uğraşıyorlar. Ancak doğrudan devamsızlık silme gibi bir durum kesinlikle hiçbir okulda yapılamaz. Burada yapılan olay ise, özürsüz devamsızlığın veli dilekçesi ile özürlüye geçirilmesi. Bunun için çoğunlukla herhangi bir mazerete gerek yok, veli okula gidiyor ve bir dilekçe imzalıyor. Özürsüz olan devamsızlıklar özürlüye geçiriliyor.
Dilekçede mazaret belirtilmiyor değil mi? Önceden hastalık mazartiyle falan diye veli imzalı kağıdı wptan atmıştım hocam geçmiş olsun demişti... Hasta değildim kötü hissediyorum şu an yalan söylediğim için. Gerçek mazaretim de nakil olmak istiyordum okuldan ve yurtta kalmak istemiyordum daha fazla o yüzdendi... Ve bu şekilde 9 gün özürüye geçirldi.