- Makaleler
- 14
Keşke yönetimi deviren dış ülke olmasaydı. Ancak ülkeyi resmen ele geçirmiş hükümetin devrilmesine o kadar mutlular ki.
Keşke yönetimi deviren dış ülke olmasaydı. Ancak ülkeyi resmen ele geçirmiş hükümetin devrilmesine o kadar mutlular ki.
Onu bilemeyiz. Başına gelecek Yönetim ABD ile işbirliği içinde olmak ile beraber kendi halkını da düşünüp diğer ülkeler ile arasını iyi tutarsa, Maduro yönetiminden önceki kadar olmasa da mutlu ve huzurlu hayat kazanabilirler.Suriyeliler de öyle seviniyordu ama daha kötü olacak.
Onu bilemeyiz. Başına gelecek yönetim ABD ile iş birliği içinde olmak ile beraber kendi halkını da düşünüp diğer ülkeler ile arasını iyi tutarsa, maduro yönetiminden önceki kadar olmasa da mutlu ve huzurlu hayat kazanabilirler.
Her ülke kendi yöneticisini kendi seçiyor kaç milyon oyla. Halklar her haltı yiyip suçu ABD'ye atmaları beni güldürüyor. ABD kendi işine bakacak tabii, kendi ülkesinin insanını düşünecek ve çıkarını sağlayacak.Yorumlara bak, herkes sanki Maduro'yu ABD getirdi sanıyor. Hayır, halk oyuyla seçildi ve demokrasi sistemi değiştirdi. Adamlar 2-3 saat operasyon ile ülkeye demokrasi getirdi. Örnek olarak İran'ın bir dönem iyi yaşadığı Beyaz Devrimi örnek verebiliriz. Sonra halk ne olduysa indirdi adamı sonra şu an Iran olacak hale soktular kendi hallerine. Her devrim kanlı olacak diye bir şey yok.
Eğer ABD'ye makul fiyatta petrol satacak düzgün bir yönetim seçilir ise, ABD ile arayı iyi tutarsa huzuru bulabilirler. Kendi halkı bile X'de ABD'ye teşekkür mesajı paylaşıyor şu anda. Emin ol düşündüğünün tersi olabilir.Çok zor. İsrail Suriye'yi kalkan yapmış gibi bir nevi. Oralar çok karışık durumda.
Her ülke kendi yöneticisini kendi seçiyor kaç milyon oyla. Halklar her haltı yiyip suçu ABD'ye atmaları beni güldürüyor. ABD kendi işine bakacak tabii kendi ülkesinin insanını düşünecek çıkarını sağlayacak. Senin yöneticin neden seni sömürüyor asıl ona bak. Her zaman hep içeriden düşersin dışarıdan değil.
Eğer ABD'ye makul fiyatta petrol satacak düzgün bir yönetim seçilir ise, ABD ile arayı iyi tutarsa huzuru bulabilirler. Kendi halkı bile X'de ABD'ye teşekkür mesajı paylaşıyor şu anda. Emin ol düşündüğünün tersi olabilir.
Çöpte yemek arayıp göz yaşı içinde adalet aramaya kalktığın anda şiddet görmek, ekonomisi bitik ve sağlık sistemi inatçı bir diktatör yüzünden çökmüş ülkede sağlık hizmeti alamamak mı istersin?