Abiniz de haksız sayılmaz. Şu devirde kimseye borç para verilmez. Borç para isteyen olduğunda ve vermediğiniz zaman, sırf borç vermediğiniz için birisi size küsüyorsa gerçek arkadaşınız değildir.

Cevap yazdı arkadaşım. Böyle dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası abinizin mesajları biraz sert olmuş gibi geldi ama haksız değil, bir kere uyarmadığınız süreçte bu işin önü kesinlikle alamazsınız, size benzer durumu yaşamış biri olarak benim çözümüm verdiğim borç bana dönmüyor veyahut şu gün atacağım deyip gününde atılmıyorsa o kişiye yol vermek oluyor. Ayrıca sizin durumunuzda çocuk size duygusal olarak manipüle etmeye çalışmış(laptopumu satarsam öderim gibi) , bir tarih vermiş verdiği tarihte ödemeyi geçin size cevap dahi vermemiş.

Cevap yazdı arkadaşım. Böyle dedi.
Gerçekten hiç mi vakti yoktu sizce?

Bana kalırsa arkadaşın değeri bu tarz borç alma verme durumlarında belli oluyor. Yarına kadar vakit verebilirsiniz bu seferde aynı problemleri yaşarsanız hayatınızdan çıkartmanız daha doğru olur.

@creazy, sizi oyalıyor da olabilir, bilemedim. Paranı aldıktan sonra bu elemana yol ver gitsin. Kendine hayrı olmayanın sana hayrı olmaz.

Arkadas troll. 30000 TL Diyor sonra 1900 diyor.

@creazy, yakın arkadaş da olsa bir süre sonra ödenir. İsterse akraba olsun yine de kesin bir tarih verdiyse ödemek zorunda. Abiniz haklı.