N3F3S

Uzman
Yer
Loveparade
Demek ki tüm hata bakanlıkta değilmiş Discord'un da suçu var mış (ayrıca 2023'ün son çeyreğinde dünyadan gelen 170 isteğin sadece 19'una yanıt vermiş)...

Son düzenleyen: Moderatör:
Demek ki tüm hata bakanlıkta değilmiş Discord'un da suçu var mış (ayrıca 2023'ün son çeyreğinde dünyadan gelen 170 isteğin sadece 19'una yanıt vermiş)...

Veri verseler ne olacak, ertesi gün sokağa salacaklar.

Veri verseler ne olacak, ertesi gün sokağa salacaklar.

İllegal işlerim yok ama bir yerde de gizli kalmanın güzel bir şey olduğunu düşünüyorum.

Yasağı desteklemiyorum ama devletin farklı bir yolla, kurunun yanında yaşı da yakmadığı bir yolla yaptırım uygulaması gerektiğini düşünüyorum.

Mesela Reddit çocuk p.. dışında veri vermiyor o niye kapanmıyor?
İşlerine gelmiyor da ondan, bunların derdi başka. Yok aile sağlığıydı, çocuk sağlığıydı kimi yemeye çalışıyorlar burada. Çok çocukları düşünüyorlarsa neden 2020 yılında DC bu kadar aktiflik patlaması yaşadığı zaman neden kapatmadılar, çünkü o zaman kuyruklarına basan yoktu. Arka planda anlatılmayan bir durum var, bizim milletede sağlık mağlık uyduralım kapatalım demişler, bizimkilerde işte bu, illegalden kurtulduk kafalarında geziyor muhabbet bundan ibaret.

"Aşırı geniş veya muğlak taleplere uymayacağız".

GbYBaO7WIAA-V0i.webp