Bu durumda ne tür oyunlar oynadığınız önemli hocam, FPS ağırlıklı oynuyorsanız tabii ki TUF almak daha mantıklı, ancak rog strix olanın da SRGB değeri iyi, sisteminiz iyiyse yüksek FPS alırım daha çok FPS oynarım diyorsanız TUF olanı almak daha iyi olur.

Bu durumda ne tür oyunlar oynadığınız önemli hocam, FPS ağırlıklı oynuyorsanız tabii ki TUF almak daha mantıklı, ancak ROG STRIX olanın da sRGB değeri iyi, sisteminiz iyiyse yüksek FPS alırım daha çok FPS oynarım diyorsanız TUF olanı almak daha iyi olur.

CS2 ve DotA2 oynamaktayım. TUF daha mantıklı geliyor Hz yüksek olmasından dolayı. Diğer özellikler bakımındanda TUF üstün duruyor gibi. Çok da anlamıyorum açıkçası.

CS2 ve DotA2 oynamaktayım. TUF daha mantıklı geliyor Hz yüksek olmasından dolayı. Diğer özellikler bakımındanda TUF üstün duruyor gibi. Çok da anlamıyorum açıkçası.
Hocam basit bir şekilde söylemem gerekirse sisteminiz kötü değilse arada ki 80 HZ fark ileriye dönük ve avantajlı bir durum, 2K'da 260 FPS dediğim gibi almak için de iyi bir sistem lazım, rog strix SRGB'de iyi olsa da renk derinliğin de TUF'un gerisinde, genel olarak değerlendirince ben olsam TUF olanı alırdım diyebilirim.

Odyssey G6 ikisinden de daha iyi ve daha ucuz.

Evet bu monitörü gördüm ama VA panel istemiyorum.

Hocam basit bir şekilde söylemem gerekirse sisteminiz kötü değilse arada ki 80 Hz fark ileriye dönük ve avantajlı bir durum, 2K'da 260 FPS dediğim gibi almak için de iyi bir sistem lazım, ROG STRIX SRGB'de iyi olsa da renk derinliğin de TUF'un gerisinde, genel olarak değerlendirince ben olsam TUF olanı alırdım diyebilirim.

TUF modelini alacağım. Teşekkürler.

Hocam bişey sorucam bu monitör sorunlu bı monitör scanline var 3 kere iade edip tekrar aldım ve hepsinde vardı , ve adını bilmiyorum problemin ama mesela sayfayı oynattiginizda renkler soluklasiyor tekrar geri geliyor , siyah mavi ve kahverengi gibi renklerde bulaniklasma oluyor neden sürekli herkes öneriyor

Hocam bişey sorucam bu monitör sorunlu bı monitör scanline var 3 kere iade edip tekrar aldım ve hepsinde vardı , ve adını bilmiyorum problemin ama mesela sayfayı oynattiginizda renkler soluklasiyor tekrar geri geliyor , siyah mavi ve kahverengi gibi renklerde bulaniklasma oluyor neden sürekli herkes öneriyor
Scanline sans faktoru.

Evet bu monitörü gördüm ama VA panel istemiyorum.

TUF modelini alacağım. Teşekkürler.
Odyssey G6 attigin iki monitorden daha seri.

XG27ACS modelini kullanıyorum, merak ettiklerini sorabilirsin. Ama ihtiyacına yönelik bir monitör tercih etmen iyi olur tabii.