kalim_x

Başarılı
Şu linkteki gibi twitter'da son dönemlerde arşiv hesapları türedi. Valla açık söylemek gerekirse bir içerik popüler olmadan önce yani meem olmadan önce bu gibi hesaplara düşüyor. Adı konmamış bir sosyal medya organizasyonu mu bu hesaplar yoksa normal, herkes alsın faydalansın diye açılmış hesaplar mı? Ben tam anlayamadım.

Mesela şu anda bu videoyu atmış hesap. Bir kaç güne meem diye kullanmaya başlar millet.

Şimdi sadece meme değil futbol içeriği oluyor genelde. Eğer ki bu futbol içeriğini vs kendi büyük hesaplarından paylaşırlarsa telif yeme durumu oluyor. Ancak başka bir hesaptan videoyu yayınla yaptıkları için kendi büyük hesapları zarar görmüyor.

Hem bundan dolayı hem de arşiv.

Şimdi sadece meme değil futbol içeriği oluyor genelde. Eğer ki bu futbol içeriğini vs kendi büyük hesaplarından paylaşırlarsa telif yeme durumu oluyor. Ancak başka bir hesaptan videoyu yayınla yaptıkları için kendi büyük hesapları zarar görmüyor.

Hem bundan dolayı hem de arşiv.
Anladım teşekkürler.

Şu linkteki gibi Twitter'da son dönemlerde arşiv hesapları türedi. Vallahi açık söylemek gerekirse bir içerik popüler olmadan önce yani meem olmadan önce bu gibi hesaplara düşüyor. Adı konmamış bir sosyal medya organizasyonu mu bu hesaplar yoksa normal, herkes alsın faydalansın diye açılmış hesaplar mı? Ben tam anlayamadım.

Mesela şu anda bu videoyu atmış hesap. Birkaç güne meem diye kullanmaya başlar millet.

Bir dönem arkadaşım yapmıştı komik olduğunu düşündüğümüz video, dizi ya da olayın kesitini alıp paylaşıyorduk aslında bakarsan eğlencesine yapılıyor fakat arşiv kullanımı da oluyor.

Şu linkteki gibi twitter'da son dönemlerde arşiv hesapları türedi. Valla açık söylemek gerekirse bir içerik popüler olmadan önce yani meem olmadan önce bu gibi hesaplara düşüyor. Adı konmamış bir sosyal medya organizasyonu mu bu hesaplar yoksa normal, herkes alsın faydalansın diye açılmış hesaplar mı? Ben tam anlayamadım.

Mesela şu anda bu videoyu atmış hesap. Bir kaç güne meem diye kullanmaya başlar millet.
İnternet hızları düşük olduğundan ve videoları sistemlerinde sürekli saklayamacaklarından, yan hesap açıp çoğu kişi videoları böyle kenarda tutuyor. Whatsapp kendine mesaj atmak gibi düşünebilirsin. Basit bir şekilde anahtar kelime ile Twitter hesabında arama da yapabildiğinden rahat oluyor.

Serhat'ın söylediği telif olayı da mantıklıymış. Arada bazen müzik paylaşıyorum, gerçi çok beğeni alan bir hesap olmadığımdan herhalde şu ana kadar bir sorun yaşamadım.

İnternet hızları düşük olduğundan ve videoları sistemlerinde sürekli saklayamacaklarından, yan hesap açıp çoğu kişi videoları böyle kenarda tutuyor. Whatsapp kendine mesaj atmak gibi düşünebilirsin. Basit bir şekilde anahtar kelime ile Twitter hesabında arama da yapabildiğinden rahat oluyor.

Serhat'ın söylediği telif olayı da mantıklıymış. Arada bazen müzik paylaşıyorum, gerçi çok beğeni alan bir hesap olmadığımdan herhalde şu ana kadar bir sorun yaşamadım.
Çok açıklayıcı oldu. Teşekkürler. Fakat yine de bu normal sizin tanımladığınız gibi amaca sahip hesaplara lafım yok fakat bazı hesapların organik bot organizasyonunun bir parçası olduğunu düşünüyorum. Hiç ünlü olmayan bir insan birkaç gün sonra bir şarkı ile piyasaya giriyor ve bir haber hesabı "şu kişi şu şarkıyla sosyal medyada çok konuşuldu" diye haber giriyor. Ama biz o sanatçıdan zaten o haberle haberdar oluyoruz...

Son düzenleme: