Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Youtube videosunun ayarlarından sinematik ışıklandırma ayarını kapattım düzeldi.
İşlemci ne? Görev yöneticisinde CPU kullanımı kaç oluyor kasma sırasında? Donanım hızlandırma kapalı ise açık duruma getir ve verimlilik modu kapalı olsun.
Bant daraltılmasına gidilmedi mi? Ondandır belki.
25457
Uzman
VPN açınca da düzelmiyor, ayrıca diğer sitelerde sorun yok.
7500F kullanıyorum, sürekli kasıyor işlemci kullanımı %20'lerde geziyor.İşlemci ne? Görev yöneticisinde CPU kullanımı kaç oluyor kasma sırasında? Donanım hızlandırma kapalı ise açık duruma getir ve verimlilik modu kapalı olsun.
Eki Görüntüle 183375
Eki Görüntüle 183376
Düzelmedi.h264ify eklentisini kurup sonucu soyler misin?
![]()
h264ify - Chrome Web Store
Makes YouTube stream H.264 videos instead of VP8/VP9 videoschromewebstore.google.com
Son düzenleme:
25457
Uzman
Hala aynı.Youtube'u inPrivate pencerede acinca da ayni mi? Diger eklentilerden olablir mi diye dusundum de.
Edge disinda Firefox'ta durum nedir? O Chromium tabanli olmadigi icin onda da kasiyorsa bilgisayarla ilgli bir sorun olablir. Surucu vb gibi. Onda olmazsa Edge'den oldugu kesinlesir en azindan. Nereye bakacagimizi tam olarak biliriz.
25457
Uzman
Google Chrome kullanıyorum onda kasmıyor.Edge disinda Firefox'ta durum nedir? O Chromium tabanli olmadigi icin onda da kasiyorsa bilgisayarla ilgli bir sorun olablir. Surucu vb gibi. Onda olmazsa Edge'den oldugu kesinlesir en azindan. Nereye bakacagimizi tam olarak biliriz.
Profil bozulmus olablir ya da donanim hizlandirmasi sorunlu olabilir. Edge → Ayarlar → Sistem ve Performans → “Donanım hızlandırmayı kullan (varsa)” acik mi? Aciksa kapatmak, kapaliysa acmak ise yarayabiliyor. Olmazsa Ayarlari sifirla deyip tarayiciyi fabrika ayarlarina cevirip denemek lazim. Ama hicbir hesaba login olmayin. senkronizasyondan once nasil gorelim. Sorun ortadan kalkarsa ve sonra senkronizasyonla donerse senkronizasyon verilerini silmek gerekebilir.