Bu videodakinin RAM, işlemci çekirdeği dışında aynısını yaptım. Şimdi bu sanal makinede herhangi bir siteye girdikten sonra virüs yersek ana makineyi de etkilememesi için yapmamış gereken bir şey var mı?

@AMG GOAT @001

@Cruslan

Son düzenleme:
Dosya paylaşımınızı, internetinizi ve panoya kopyalama gibi şeyleri kapatırsanız bulaşmaz.
Onları nasıl kapatabilirim? Birisi eğer güncel windows ve vb sürümünüz varsa sorun etmeyin demiş. Bu arada sanal makinede görev çubuğu gözükmüyor, çözünürlük 1600, 900p de. Nasıl tam ekran yaparız. 1080p olması için sürücüleri kurmamız mı gerekiyor mu?

Onları nasıl kapatabilirim? Birisi eğer güncel windows ve vb sürümünüz varsa sorun etmeyin demiş. Bu arada sanal makinede görev çubuğu gözükmüyor, çözünürlük 1600, 900p de. Nasıl tam ekran yaparız. 1080p olması için sürücüleri kurmamız mı gerekiyor mu?
Başka bir emulatordan gösterdim üstte bunun gibi bir çubuk olucak ordan kurcalayıp bulursunuz, tam ekran yapmayı falan bilmiyorum.
adsdadasdasdasdas.webp

Peki internet işi nasıl olacak? Normalde Ethernet'ten bağlıyordum, Ethernet'i çıkarıp sanal makinenin içinde telefonumu bağlasam olur mu?