Twitch ya da Kick tarzi stream platformlarinda handcam diye geciyor ama bu senin sordugun biraz daha farkli. Mekanik klavye ya mouse modlama videolarinda vs. de cok goruyorum ben de ama ozel bir adi var mi bilmiyorum.
Kamera görüşü mü deniyor açı mı deniyor bilemiyorum. Genellikle oyun videolarında kullanılıyor. Bu tarz üstten ekipmanlar ve kişinin yaptığı hareketler gösteriliyor.
Twitch ya da Kick tarzi stream platformlarinda handcam diye geciyor ama bu senin sordugun biraz daha farkli. Mekanik klavye ya mouse modlama videolarinda vs. de cok goruyorum ben de ama ozel bir adi var mi bilmiyorum.
Twitch'ya da kick tarzi stream platformlarinda hand cam diye geciyor ama bu senin sordugun biraz daha farkli. Mekanik klavye ya mouse modlama videolarinda vs de cok goruyorum ben de ama ozel bir adi var mi bilmiyorum.
Butce nedir bilmiyorum ama Elgato desk mount yada benzeri urunlerle yapilabiliyor ama cok pahaliya patlar o sekilde bence. Belki ucuz yollu alternatifleri vardir amazon basics vs tarzi.
Bütçe nedir bilmiyorum ama Elgato desk Mount'ya da benzeri urunlerle yapilabiliyor ama cok pahaliya patlar o sekilde bence. Belki ucuz yollu alternatifleri vardir Amazon basics vs tarzi.