Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Balık gözü olması lazım. Fisheye olabilir.
Hocam YouTube üzerinden araştırdım ancak büyük ihtimal öyle değil. Örnek olması açısından bir açı deneyeyim.
Kamera görüşü mü deniyor açı mı deniyor bilemiyorum. Genellikle oyun videolarında kullanılıyor. Bu tarz üstten ekipmanlar ve kişinin yaptığı hareketler gösteriliyor.
Son düzenleme:
Balik gozu cok genis aci oluyor, o degil. Ustten cekiyor, ozel bir adi varsa bilmiyorum ama genelde yukarida sabitleyerek cekiliyor.
Normalde direk önüme çıkıyordu. Genellikle Bedwars videolarında kullanıyorlar. Sol altta olur normalde. Webcam gibi ama açı farklı.
Twitch ya da Kick tarzi stream platformlarinda handcam diye geciyor ama bu senin sordugun biraz daha farkli. Mekanik klavye ya mouse modlama videolarinda vs. de cok goruyorum ben de ama ozel bir adi var mi bilmiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Twitch'ya da kick tarzi stream platformlarinda hand cam diye geciyor ama bu senin sordugun biraz daha farkli. Mekanik klavye ya mouse modlama videolarinda vs de cok goruyorum ben de ama ozel bir adi var mi bilmiyorum.
Çok güzel geliyor ama bir türlü ben de adını bulamadım. Bulursam eğer yapmayı düşünüyorum. Sadece 1 tripot yeterli olur mu acaba?
Hocam sayenizde buldum. İsmi Hand Cam’miş.Twitch ya da Kick tarzi stream platformlarinda handcam diye geciyor ama bu senin sordugun biraz daha farkli. Mekanik klavye ya mouse modlama videolarinda vs. de cok goruyorum ben de ama ozel bir adi var mi bilmiyorum.
Bunu nasıl yapabilirim?
Bütçe nedir bilmiyorum ama Elgato desk Mount'ya da benzeri urunlerle yapilabiliyor ama cok pahaliya patlar o sekilde bence. Belki ucuz yollu alternatifleri vardir Amazon basics vs tarzi.
Bir şekilde yapmaya çalışacağım.
Yeni konular
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı