Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

792

Uzman
Merhaba, ekipmanları gösterecek şekilde kamera açılarının ismi nedir, nasıl yapabilirim?

Video istemesem karşıma çıkar ancak şimdi bulamadım.

Çözüm
Twitch ya da Kick tarzi stream platformlarinda handcam diye geciyor ama bu senin sordugun biraz daha farkli. Mekanik klavye ya mouse modlama videolarinda vs. de cok goruyorum ben de ama ozel bir adi var mi bilmiyorum.
Balık gözü olması lazım. Fisheye olabilir.
Hocam YouTube üzerinden araştırdım ancak büyük ihtimal öyle değil. Örnek olması açısından bir açı deneyeyim.😀

Balık gözü olması lazım. Fisheye olabilir.
Kamera görüşü mü deniyor açı mı deniyor bilemiyorum. Genellikle oyun videolarında kullanılıyor. Bu tarz üstten ekipmanlar ve kişinin yaptığı hareketler gösteriliyor.

IMG_0987.webp

Son düzenleme:
Balik gozu cok genis aci oluyor, o degil. Ustten cekiyor, ozel bir adi varsa bilmiyorum ama genelde yukarida sabitleyerek cekiliyor.

Twitch ya da Kick tarzi stream platformlarinda handcam diye geciyor ama bu senin sordugun biraz daha farkli. Mekanik klavye ya mouse modlama videolarinda vs. de cok goruyorum ben de ama ozel bir adi var mi bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Twitch'ya da kick tarzi stream platformlarinda hand cam diye geciyor ama bu senin sordugun biraz daha farkli. Mekanik klavye ya mouse modlama videolarinda vs de cok goruyorum ben de ama ozel bir adi var mi bilmiyorum.

Çok güzel geliyor ama bir türlü ben de adını bulamadım. Bulursam eğer yapmayı düşünüyorum. Sadece 1 tripot yeterli olur mu acaba?

Hocam sayenizde buldum. İsmi Hand Cam’miş.😀

Bunu nasıl yapabilirim?

Butce nedir bilmiyorum ama Elgato desk mount yada benzeri urunlerle yapilabiliyor ama cok pahaliya patlar o sekilde bence. Belki ucuz yollu alternatifleri vardir amazon basics vs tarzi.