Videoda kendi sesinden utanmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crqdles
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 66
  • Etiketler Etiketler
    kendi

crqdles

Yetkin
Yer
Transylvania
Baya bir süredir reels video vs. hatta Youtube videosu çekmeyi düşünüyorum (Instagram'da büyük kitleli bir hesabım var) ama sesimden utanıyorum. 20 yaşındayım, erkeğim ama birçok insan oyunda vs. sesimi duyunca ergen liseli erkek vs. diyen oluyor. Çok zoruma gidiyor bu, bunu nasıl aşacağım? Youtube'a vs. içerik üretmeyi gerçekten istiyorum. Sesim bana kötü gelmiyor ama dinlerken kötü geliyor işte...

Bayağı bir süredir Reels video vs. hatta YouTube videosu çekmeyi düşünüyorum (Instagram'da büyük kitleli bir hesabım var) ama sesimden utanıyorum. 20 yaşındayım, erkeğim ama birçok insan oyunda vs. sesimi duyunca ergen liseli erkek vs. diyen oluyor. Çok zoruma gidiyor bu, bunu nasıl aşacağım? YouTube'a vs. içerik üretmeyi gerçekten istiyorum. Sesim bana kötü gelmiyor ama dinlerken kötü geliyor işte...

Ses değiştirici kullanın ve umursamayın isteyen izler istemeyen izlemez Allah'a havale edeceksin ya da kavga edeceksin.

Sesinden utana utana nereye kadar? Koy orjinal sesini takma kafaya kimseyi. Sen ne utanacaksın? onlar utansın be.

Her insan kendi sesini garipsemeye ya da ondan utanmaya meyillidir. Tıpkı aynaya baktığımızda tipimizi beğenirken fotoğraflarda kötü çıktığımızı düşünmemiz gibi. Tamamen perspektif meselesi. Onun dışında sese hakaret yemek çok normal. Herkesin sesinde arasanız bir kusur bulabilirsiniz. Kiminki çok kalındır adıyaman tütünü diyerek dalga geçerler, kimininki çok incedir kız sesi derler. Bu işin ortası yok. Bir süre maruz bırakın sesinizi kendinize. Ses kayıtları alın sık sık ve dinleyin. Zamanla alışacaksınız.

Her insan kendi sesini garipsemeye ya da ondan utanmaya meyillidir. Tıpkı aynaya baktığımızda tipimizi beğenirken fotoğraflarda kötü çıktığımızı düşünmemiz gibi. Tamamen perspektif meselesi. Onun dışında sese hakaret yemek çok normal. Herkesin sesinde arasanız bir kusur bulabilirsiniz. Kiminki çok kalındır adıyaman tütünü diyerek dalga geçerler, kimininki çok incedir kız sesi derler. Bu işin ortası yok. Bir süre maruz bırakın sesinizi kendinize. Ses kayıtları alın sık sık ve dinleyin. Zamanla alışacaksınız.
Teşekkür ederim, deneyeceğim bunu ama ilk videoyu kaydedip atayım, öyle deneyeceğim. Umarım işe yarar.

Geri
Yukarı Alt