Arkadaşlar çok utanıyorum zamanında yeşil forumda da açmıştım böyle bir konu. Halen utanıyorum bu normal mi? Kızlarla hiç iletişim kurmamaya çalışıyorum ama illaki bir yerde kurmam gerekiyor ve ağzıma yüzüme bulaştırıyorum her seferinde.

Bende de, ne diyecegimi şaşırıyorum. Normal bir insanmış gibi düşünmeye çalışın.

ama onları benden çok üst seviyede görüyorum.
Çözmen gereken esas nokta burası. Daha iki üç sene önce kızları bende üstün bir varlıkmış gibi görüyordum. Tipimi, kuşamımı değiştirince bayağı tersine döndürdüm. Son 1 yıldır kendimi kızlara kıyasla 1 gömlek üstün görüyorum.

Nasıl edineceğim? Konuşamıyorum ki.
Kızlarla vakit geçirdikçe, arkadaş oldukça, sevgili oldukça bu sorun kendi kendine çözülür. Ufak bir paradoksa giriyor ama kendini zorlayacaksın işte. Hokus pokus deyip utanç duygusunu silemezsin ki. Ben bu sorunu ilk yaşadığım zamanlar çekici bulmadığım kızlarla konuşarak çözmüştüm. Erkek agalarınla takılmanın bir değişiği gibi hissettiriyor.

Yazın da spora başlayacağım. Şimdi vaktim yok.
En azından evde 30 dakika falan yap. Techolay'da gezmeye vaktin varsa spora hayli hayli vaktin olmalı. Kendini kandırıyorsun, hiç kimse bu kadar meşgul değildir. Bende sürekli böyle bahaneler ardına saklanıyordum, ileride kendine çok kızacaksın.

Son düzenleyen: Moderatör:
En azından evde 30 dakika falan yap. Techolay'da gezmeye vaktin varsa spora hayli hayli vaktin olmalı. Kendini kandırıyorsun, hiç kimse bu kadar meşgul değildir. Bende sürekli böyle bahaneler ardına saklanıyordum, ileride kendine çok kızacaksın.
Ne yapabilirim ki evde? Ağırlığım falan yok.

Ne yapabilirim ki evde? Ağırlığım falan yok.
Youtube'a Home Workout for Men, Evde İdman yazsan yeter. Şart değil ama şöyle 3-4 bin TL civarına ikinci el sitelerinden çok giriş seviyesi bir home gym kurabilirsin. Son olarak diyetine dikkat etsen yeter. Bunları kimse forumda tekil olarak açıklamaz, araştırman gerekir.

Tabi evde çalışmaktansa spor salonuna yazılman daha iyi olur. Haftada 3-4 gün gidip 1 saat tüm vücut çalışsan yeter. Güzel bir beslenmeyle yaz tatiline kadar bayağı iyi olursun.