Check Engine

Becerikli
Makaleler
1
Arkadaşlar, 17’ye gireli 3 ay oldu. Çene kısmımda tek tek çıkmaya başladı, normal mi? Yüz çevresinde sakal kaç yaşından itibaren çıkmaya başlıyor? Bu konuyu açmak biraz saçma, farkındayım; merak ettiğim için sordum. Yaşıtlarım genelde 17 gibi durmadığımı söylüyor, “bir tık cılızsın” diyorlar. Boyum 1.70, kilom 58. Sizce boyuma göre normal mi? Bu tarz şeyleri fazla dalgaya alan biri değilim ama birkaç gündür düşünüyorum, net bir cevap alamadım. O yüzden buraya sorup fikrinizi almak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, 17'ye gireli 3 ay oldu. Çene kısmımda tek tek çıkmaya başladı, normal mi? Yüz çevresinde sakal kaç yaşından itibaren çıkmaya başlıyor? Bu konuyu açmak biraz saçma, farkındayım; merak ettiğim için sordum. Yaşıtlarım genelde 17 gibi durmadığımı söylüyor, “bir tık cılızsın” diyorlar. Boyum 1.70, kilom 58. sizce boyuma göre normal mi? Bu tarz şeyleri fazla dalgaya alan biri değilim ama birkaç gündür düşünüyorum, net bir cevap alamadım. O yüzden buraya sorup fikrinizi almak istedim.

Bende 17 yaşındayım 188 boyum 74 kiloyum boyla alakalı oldugunu düşünmüyorum bıyıklarım bile zar zor cıkıyor :D haftada 1 kere alıyorum o da yani tüy gibi cıkıyor. Çok takmayın kafaya.

Bende 12-13 yaş gibi başlamıştı ama herkesin genetiği farklı. Hatta genetiği geçtim yeme alışkanlığı, ortam bile buna çok fark ettiriyor.

Herkesin genetiği farklı hocam. Misal benim 14 yaşında sakalım çıkmaya başladı, bıyığım çıkmazdı. Bıyığım 22 yaşında çıkmaya başladı mesela. Şuan 27 yaşındayım, gür bıyığım var.