huseyinqx

Çalışkan
17 yaşındayım, Anadolu lisesinde okuyorum. 11.sınıfım ve eşit ağırlık bölümündeyim. Hem asosyalim hem de çekingenim. Okulda sessizim, kimseye konuşamıyorum ve çekiniyorum. Bazı sınıflarla ya da bazı kızlarla samimi değiliz. Bir de arkadaş edinemiyorum. Sanal arkadaşlarımda yok. Bu arada öğlen okuldan eve geçince bilgisayarımda oyun oynuyorum ya da telefonumda TikTok izliyorum.
Sizce asosyalık normal mi?

Son düzenleme:
17 yaşındayım, Anadolu lisesinde okuyorum. 11.sınıfım ve eşit ağırlık bölümündeyim. Hem asosyalim hem de çekingenim. Okulda sessizim, kimseye konuşamıyorum ve çekiniyorum. Bazı sınıflarla ya da bazı kızlarla samimi değiliz. Bir de arkadaş edinemiyorum. Sanal arkadaşlarımda yok. Bu arada öğlen okuldan eve geçince bilgisayarımda oyun oynuyorum ya da telefonumda TikTok izliyorum.
Mezunum. 2.ci mezunum 12de dershaneye gitmek istemedim mecbur gittim. Geçen senede iyi kötü vakit geçirdim, şuan tek başıma evde ders çalışıyorum hayat için acele etmedim. Pişmanlık yaşamaya başladım belki 1 sene erken gitsem arkadaşlarım olurdu hayat farklı olurdu ama bende seçimimin sonucunu yaşıyorum mesela. Arkadaşım kalmadı. Ya 1 yada 2 falandır oda denk gelirsek bu durumdan mesela artık rahatsız olmaya başladım ama sabır ediyorum. Bu sene nasipse kazanıp gidicem çünkü bu sene çalışmaya karar verip artık başıma şu geldi bu oldu diye çalışmayı ertelemeyicem. İnsanlar mesela bana inanmayabilir 2 sene çalışmadığın icin mi gitmedin ,evet. Sana zor geliyorsa bu konuda bir şey yapmanı öneririm elinde şans var iken. Benim tek şansım ders çalışıp üniversiteye gitmem mesela. Senin elinde bi değişim şansı var.

İlkokuldan beri asosyalım

+Kimseyle anlaşamıyorum

Yeni kişilerle tanışmaya bak. Bu durumdan hoşnut değilsin ki böyle bir soruyu bize soruyorsun. Çekingenliğini kendin aşacaksın. İstersen dünyanın en kaliteli doktoruna git o da sana harekete geçmeni söyleyecek. Şu hayatta bir şeylerin üstesinden gelmek istiyorsan harekete geçmelisin. İzlemek, sessiz kalmak ile olmuyor.