Bu yili bosver bence. YKS'den sonra halledersin. Ben git birileriyle konus diye tavsiye verecek degilim. Bu isler sans isi bence. Sayet ben okulumdaki arkadaslara sahip oldugum icin cok sansiliyim. O okulda onlar gibi insanlarin bana denk gelmis olmasi bir sans sonucta. Ennihayetinde o okulda o kisiler olmayabilirdi. Baska okullara gitmis olabilirlerdi ancak oyle olmadi ve kendime gore insanlar buldum. Bulamayadabilirdim. Şu an 30'a yakin arkadasim vardir.Bunlardan bir kac tanesi yakin arkadas. Hicbiri ile arkadaslik kurma cabasi icnde olmadim. Knedim oldum. Dort yil icinde insanlarla samimiyetim artti iste ama eger o okulda o bir kac asil arkadasim olmasaydi ben de sizin gibi arkadassiz kalirdim. Sadece sansliyim. Yine sansiliyim ki dershanede de kafama uygun insanlar var.
Siz de arkadas aramayain. Sadece ortamlara girin. Bunu yapinca kafa yapiniza uygun kisileri bulursunuz zaten. Sadece bulduktan sonra ona dogru hamle yapin. Ne zaman olursa olsun.
YKS'den sonra Universite'ye gidince kafaniza uygun kisiler bulursunuz. Sadece ilk gunden susmayin ki bu benim cok yaptigim bir seydir. Kendiniz olun. Illa size uygun birielri vardir. Olmadi en kotu bir parka gidin her gun ayni parka. Orada bulursunuz birielrini. Dedigim gibi arkadas aramayin. Ortamlara girin. Yeterli.