Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MamiFK

Başarılı
Makaleler
1
Videoyu iyileştirmek için otomatik olarak işle ayarı kullanılmalı mı? Kullanan var mı? İşe yarıyor mu?

Dosya Ekleri

• sadfasd.webp
    sadfasd.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 163
Çözüm
Yani hatırladığım kadarıyla Windows'un yerleşik video platformundaki videoların kalitesini arttırmak için kullanılıyordu fakat ben pek bir fark görememiştim. Bana kalırsa pek bir artısı veya eksisi yok.

Kendiniz bir fark olup olmadığını anlamak için önce ayar kapalıyken üstteki videoyu izleyip sonrasında da ayar açıkken videoyu izleyin. Daha iyi anlarsınız.
Yani hatırladığım kadarıyla Windows'un yerleşik video platformundaki videoların kalitesini arttırmak için kullanılıyordu fakat ben pek bir fark görememiştim. Bana kalırsa pek bir artısı veya eksisi yok.

Kendiniz bir fark olup olmadığını anlamak için önce ayar kapalıyken üstteki videoyu izleyip sonrasında da ayar açıkken videoyu izleyin. Daha iyi anlarsınız.

Çözüm
Bu ayar acikken UWP uygulamalarinda oynatilan videolarda daha keskin, daha renkleri canli ve kontrasi bir tik daha fazla bir goruntu elde edersiniz. Ufak bir filtre gibi bir sey diyelim. Yalnizca UWP uygulamalarinda ise yaradigi icin kapali dursa da olabilir, bildigim kadariyla performans kaybi neredeyse yok zira.