ViewSonic 2215-H OSD menüsünde bazı özellikler kilitli, nasıl açabilirim?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Eco moddan önce sRGB'yi Native yapmayı deneyin, OSD'yi Türkçe kullanmadığım için tam bilmiyorum ama sizin ekran görüntünüzde Doğal yazan native olması gerek. Eko modunu kapatmak için bende Setup Menu yazan bir alan var, sizdeki Manuel Görüntü Ayarlarının sağında bulunuyor ve simgesi çark oradan kapatabilirsiniz. Kendi monitörümde Eko modunu açmayı denedim, herhangi bir ayar kısıtlaması yapmadı ve sadece parlaklığı düşürdü yani eğer sizin için sorun değilse kapatmayabilirsiniz, sorununuzun çözümü muhtemelen sRGB'den vazgeçmek. Ayrıca yine kendi monitörümden örnek vereyim görünüm modunu Standart olarak kullanıyorum, MAC'e göre daha iyi bir görüntü verebilir o modların hepsine göz attım ancak gerçekten işe yarar şeyler değiller bana göre.
Renk ayarlarında aktif olan ayar nedir? Benim ViewSonic monitörde sRGB'nin aktif olması bazı özellikleri devre dışı bırakıyor, aynı neden olabilir. Ayrıca Eco modunun aktif olduğunu görüyorum, onu devre dışı bırakarakta deneyebilirsiniz ama mavi ışık filtresi ve benzerinin devre dışı olması renk ayarından kaynaklı olduğunu düşündürdü.
Atıyorum reis.Renk ayarlarında aktif olan ayar nedir? Benim ViewSonic monitörde sRGB'nin aktif olması bazı özellikleri devre dışı bırakıyor, aynı neden olabilir. Ayrıca Eco modunun aktif olduğunu görüyorum, onu devre dışı bırakarakta deneyebilirsiniz ama mavi ışık filtresi ve benzerinin devre dışı olması renk ayarından kaynaklı olduğunu düşündürdü.
Eco modu nasıl kaparım?Renk ayarlarında aktif olan ayar nedir? Benim ViewSonic monitörde sRGB'nin aktif olması bazı özellikleri devre dışı bırakıyor, aynı neden olabilir. Ayrıca Eco modunun aktif olduğunu görüyorum, onu devre dışı bırakarakta deneyebilirsiniz ama mavi ışık filtresi ve benzerinin devre dışı olması renk ayarından kaynaklı olduğunu düşündürdü.
Eco moddan önce sRGB'yi Native yapmayı deneyin, OSD'yi Türkçe kullanmadığım için tam bilmiyorum ama sizin ekran görüntünüzde Doğal yazan native olması gerek. Eko modunu kapatmak için bende Setup Menu yazan bir alan var, sizdeki Manuel Görüntü Ayarlarının sağında bulunuyor ve simgesi çark oradan kapatabilirsiniz. Kendi monitörümde Eko modunu açmayı denedim, herhangi bir ayar kısıtlaması yapmadı ve sadece parlaklığı düşürdü yani eğer sizin için sorun değilse kapatmayabilirsiniz, sorununuzun çözümü muhtemelen sRGB'den vazgeçmek. Ayrıca yine kendi monitörümden örnek vereyim görünüm modunu Standart olarak kullanıyorum, MAC'e göre daha iyi bir görüntü verebilir o modların hepsine göz attım ancak gerçekten işe yarar şeyler değiller bana göre.
Standarta gözüm yanıyor mac daha iyi , native yapmayı deniyim.Eco moddan önce sRGB'yi Native yapmayı deneyin, OSD'yi Türkçe kullanmadığım için tam bilmiyorum ama sizin ekran görüntünüzde Doğal yazan native olması gerek. Eko modunu kapatmak için bende Setup Menu yazan bir alan var, sizdeki Manuel Görüntü Ayarlarının sağında bulunuyor ve simgesi çark oradan kapatabilirsiniz. Kendi monitörümde Eko modunu açmayı denedim, herhangi bir ayar kısıtlaması yapmadı ve sadece parlaklığı düşürdü yani eğer sizin için sorun değilse kapatmayabilirsiniz, sorununuzun çözümü muhtemelen sRGB'den vazgeçmek. Ayrıca yine kendi monitörümden örnek vereyim görünüm modunu Standart olarak kullanıyorum, MAC'e göre daha iyi bir görüntü verebilir o modların hepsine göz attım ancak gerçekten işe yarar şeyler değiller bana göre.
Evet buldum Eco mode bölümünü Optimize var Converse var.
Bellek geri çağırma yaptım eco modu optimize yaptım sayenizde oldu teşekkür ederim.Eco moddan önce sRGB'yi Native yapmayı deneyin, OSD'yi Türkçe kullanmadığım için tam bilmiyorum ama sizin ekran görüntünüzde Doğal yazan native olması gerek. Eko modunu kapatmak için bende Setup Menu yazan bir alan var, sizdeki Manuel Görüntü Ayarlarının sağında bulunuyor ve simgesi çark oradan kapatabilirsiniz. Kendi monitörümde Eko modunu açmayı denedim, herhangi bir ayar kısıtlaması yapmadı ve sadece parlaklığı düşürdü yani eğer sizin için sorun değilse kapatmayabilirsiniz, sorununuzun çözümü muhtemelen sRGB'den vazgeçmek. Ayrıca yine kendi monitörümden örnek vereyim görünüm modunu Standart olarak kullanıyorum, MAC'e göre daha iyi bir görüntü verebilir o modların hepsine göz attım ancak gerçekten işe yarar şeyler değiller bana göre.
Son düzenleme: